ASUS ROG Phone 2 ar putea debuta pe 23 iulie, în cadrul unui eveniment organizat în Beijing

561 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 ar putea debuta pe 23 iulie, în cadrul unui eveniment organizat în Beijing</b>ASUS ROG Phone 2 se pregăteşte de debut, iar dacă anul trecut primul ROG Phone a fost anunţat în iunie, acum modelul succesor urmează a sosi în pe 23 iulie. Smartphone-ul de gaming va debuta în cadrul unui

ASUS ROG Phone 2 se pregăteşte de debut, iar dacă anul trecut primul ROG Phone a fost anunţat în iunie, acum modelul succesor urmează a sosi în pe 23 iulie. Smartphone-ul de gaming va debuta în cadrul unui eveniment organizat în Beijing și mai jos vă reamintim informațiile cunoscute. 

În primul rând cei de la Tencent, gigant software şi de servicii din China, dar şi producător de jocuri vor avea un rol important la eveniment. Telefonul cel nou este lansat în parteneriat cu ei, iar această companie a produs atât PUBG Mobile, cât şi Call of Duty Mobile, pe care încă îl aşteptăm.

Ar fi o lovitură de imagine ca ASUS să ofere în exclusivitate jocul Call of Duty Mobile pe terminalul său, dar nu avem vreo garanţie că se va întâmpla asta. Cât despre zvonuri şi scăpări, circulă informaţia că modelul de bază ROG Phone 2 va costa doar 570 euro.  ASUS va amenaja un stand special pentru telefon şi la ChinaJoy 2019, o expoziţie care va debuta în Shanghai pe 1 august şi va aduce laolaltă 400.000 de jucători eSports.

Din păcate nu avem o listă clară de dotări, dar putem specula pe seama a câteva dintre ele. Spre exemplu sunt sigur că vom avea iluminare LED în spate şi logo-ul ROG în prim plan. Apoi mai sunt sigur că vom vedea un procesor Snapdragon 855 la interior, eventual cu răcire pe bază de lichid, plus 8 sau 12 GB RAM. Aş paria şi pe un ecran de 120 Hz, feedback haptic şi butoane laterale de gaming, dar şi accesorii noi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×