Ce trebuie să știm despre căștile de peste 1.500 lei oferite de Sony gratuit împreună cu Xperia XZ2 la precomandă

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Sony 2.139 ori
<b>Ce trebuie să știm despre căștile de peste 1.500 lei oferite de Sony gratuit împreună cu Xperia XZ2 la precomandă</b>După cum v-am informat cu doar câteva momente în urmă, pe plan local s-a dat startul unui program de precomandă pentru smartphone-ul Sony Xperia XZ2, telefon ce vine alături de un super cadou și anume de căștile high-end numite

În cadrul unui eveniment marca Sony România la care am participat săptămâna trecută am avut ocazia să aflăm mai multe despre smartphone-ul Xperia XZ2, printre altele și faptul că va sosi la precomandă alături de un cadou de-a dreptul deosebit. Este vorba despre perechea de căști high-end Sony WH-1000XM2B pe care următorii retaileri și operatori o vor oferi cadou la precomanda dispozitivului: Orange, Vodafone, Telekom, Altex, eMAG, evoMAG, Flanco, Sony Center și Cel.ro.

Sony WH-1000XM2B

Căștile de față se remarcă în mod special prin tehnologia de anulare a zgomotului de fundal care poate fi personalizată în funcție de fiecare situație în parte, după cum puteți vedea și în clipul de prezentare de mai jos, dar există și alte elemente ce îi vor încânta pe iubitorii de muzică. Un exemplu este tehnologia audio LDAC prin care se transmit de 3 ori mai multe date (până la 990 kbps) prin intermediul unei conexiuni wireless - modalitate prin care ne bucurăm de sunet excepțional la calitate înaltă.

Avem parte și de tehnologie NFC pentru conectare instantă la smartphone și aflați că acest headset oferă o frecvență de răspuns cuprinsă între 4 și 40000 Hz și că difuzorul are un diametru de 40 mm. Căștile promit până la 30 ore de autonomie și beneficiem și de încărcare rapidă, astfel că după numai 10 minute de încărcare ne putem bucura de 70 minute de playback audio. 

Sony WH-1000XM2B pot fi utilizate și pentru realizarea de apeluri voce, asta pentru că un microfon se află integrat la bord. În mod normal căștile de față se vând separat pentru suma de 1.549 lei, dar în această perioadă aveți posibilitatea de a le primi complet gratuit dacă veți plasa o precomandă pentru Xperia XZ2. O puteți face de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×