Samsung brevetează un telefon care se deschide şi extinde în mod SF; Vine cu ecran dublu extensibil

1.116 ori
<b>Samsung brevetează un telefon care se deschide şi extinde în mod SF; Vine cu ecran dublu extensibil</b>Cei de la Samsung revin în centrul atenției prin intermediul unui brevet asociat unui smartphone deosebit, unul care cel puțin pe hârtie impresionează tare. Este vorba despre un handset echipat cu ecran dublu extensibil ce își va mări diagonala

Samsung continuă să exploreze moduri şi formaturi în care ar putea face ca un telefon să îşi extindă spaţiul de afişaj. Am văzut terminale cu două ecrane, pliabile, cu balama, clamshell-uri chiar care se îndoaie pe din două. Azi ni se propune un brevet de handset care îşi va extinde ecranul în părţile laterale, în dreapta şi stânga.

Brevet Samsung

Brevetul vine de la USPTO (Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete) şi acoperă un corp de smartphone care are două două zone cu mecanisme rulabile. Gândiţi-vă la un sul care se rulează din dreapta şi stânga telefonului, pentru a extinde ecranul, în stilul unui ecran pentru proiector, pe care îl deschizi şi rulezi. Trăgând de acele "mânere" din dreapta şi stânga poţi chiar tripla spaţiul de afişat pe acest posibil Samsung Galaxy X.

Brevet Samsung

Evident asta face telefonul gros, apar şi probleme cu fragilitatea şi nu pare chiar cel mai comod device de folosit în transportul în comun. Avem şi o imagine cu secţiunea în mecanism, cu plăci glisante în corpul terminalului. Aplicaţiile acestui brevet includ vizionarea de filme, streaming în wide screen şi gaming. Dezavantajul e că device-ul rezultat va fi mult mai gros decât cele standard în ziua de azi.

Brevet Samsung

De-a lungul ultimilor ani am tot văzut concepte de terminale care se pot extinde prin îndoirea sau extragerea unor porţiuni flexibile din corp. Aşa ceva nu a ajuns până acum în mainstream, fiind preferate totuşi balamalele şi nu porţiuni rulabile subţiri, precum cele dea aici. Un brevet nu înseamnă automat un device realizabil totuşi, deci aşteptăm ceva mai fezabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×