Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact ajung la precomandă pe plan european; Iată la ce prețuri sunt listate

1.879 ori
<b>Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact ajung la precomandă pe plan european; Iată la ce prețuri sunt listate</b>În cadrul acestei ediții a târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, japonezii de la Sony au lansat duo-ul de telefoane Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact, modele pe care vi le-am prezentat și noi în handson-uri de la fața locului

Ediția din 2018 a târgului de tehnologie Mobile World Congress ne-a adus și lansarea smartphone-urilor Sony Xperia XZ2 și Sony Xperia XZ2 Compact, terminale ce fac trecerea la un design modern grație panourilor cu aspect 18:9. V-am prezentat aceste dispozitive în handson-uri de la fața locului pe care le puteți găsi aici, respectiv aici, iar acum avem și detalii despre prețurilor lor pe plan european.

Preturi Xperia XZ2

Aflăm prin intermediul celor de la xperiablog.net faptul că site-ul Amazon a început listarea dispozitivelor în țări precum Franța, Germania, Spania, Italia, dar și în Marea Britanie - regiuni în care prețul modelului standard este de 799 euro, în vreme ce modelul Compact se vinde pentru 599 euro în schimb.

Sumele sunt relativ normale ținând cont că avem de-a face cu terminale ce vin echipate cu procesorul de top Qualcomm Snapdragon 845 și cu alte dotări high-end. Avem din păcate doar 4 GB RAM pe aceste dispozitive, iar un element important este camera foto principală similară pe ambele modele, senzor ce filmează HDR la rezoluție 4K.

Potrivit listărilor de pe Amazon, livrările încep din data de 6 aprilie și personal mă aștept ca de săptămâna viitoare să vedem și un program de precomandă demarat pe plan local. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×