Sony Xperia XZ2 Premium va costa 999 dolari pe piața din SUA; Livrările încep abia din 30 iulie

1.914 ori
<b>Sony Xperia XZ2 Premium va costa 999 dolari pe piața din SUA; Livrările încep abia din 30 iulie</b>În tandem cu zvonurile referitoare la posibilul debut al lui Xperia XZ3 în cadrul târgului IFA 2018, iată că apar și informații despre debutul comercial al modelului XZ2 Premium. Acest din urmă smartphone a sosit pe neașteptate și cu toate că

Pe neașteptate la mijlocul lunii aprilie cei de la Sony prezentau smartphone-ul Xperia XZ2 Premium, un dispozitiv care deși adopta noua linie de design creată de către japonezi, păstra aspectul clasic 16:9 pentru ecran. Au trecut multe săptămâni de atunci și lansarea comercială a dispozitivului de față încă se lasă așteptată, iar pe deasupra au început să apară zvonuri despre lansarea lui Xperia XZ3 curând.

Astăzi descoperim totuși informația referitoare la faptul că precomenzile pentru XZ2 Premium vor începe din data de 9 iulie pe piața din SUA, acolo unde Amazon va oferi și un cadou sub forma căștilor Xperia Ear Duo. Prețul va fi de 999.99 dolari în varianta unlocked și cumpărătorii vor trebui să aștepte până pe data de 30 iulie pentru a-și primi smartphone-ul.

Telefonul de față vine echipat cu ecran 4K HDR de 5.8 inch și este primul din portofoliul japonezilor ce adoptă cameră duală, mai precis un setup de 19 + 12 megapixeli. Are și 6 GB RAM, procesor Snapdragon 845 și o baterie de 3540 mAh. Beneficiază și de certificare IP65/68, iar greutatea ajunge la un inedit 236 grame care pentru diagonala de aici este exagerată.

Îl așteptăm pe XZ2 Premium și pe plan local la un preț cuprins între 4.500 - 5.000 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×