Allview pregăteşte un smartphone cu tehnologie neurală; Iată detalii!

1.981 ori
<b>Allview pregăteşte un smartphone cu tehnologie neurală; Iată detalii!</b>După ce brașovenii de la Allview au lansat în această toamnă un asistent vocal propriu urmează o evoluție serioasă la nivel de tehnologie adusă pe smartphone-urile din portofoliu. Cel mai nou teaser face aluzie la un procesor

Următorul pas în evoluţiia smartphone-urilor Allview va fi unul pe bază de AI. Azi am aflat prin intermediul unui teaser că firma braşoveana ne pregăteşte un telefon cu tehnologie neurală, bazat pe un procesor Mediatek de nouă generaţie.

Chipset-ul foloseşte arhitectura Cortex A73, iar procesorul vine cu suport Tensorflow Lite şi VPU cu tehnologie neurală pentru inteligenţa artificială. Rezultatul este un telefon optimizat pentru "cerinţe bazate pe reţele neurale artificiale", după cum ne informează Allview. Evident asta înseamnă că AVI, asistentul vocal Allview ar putea trece la nivelul următor, devenind un asistent virtual inteligent.

Ca atare, va putea recunoaşte obiecte pe viitor, identificând monumente şi obiective turistice, dar şi indicatoare de circulaţie, avertizând utilizatorul în caz de pericol. Datorită AI-ului se va îmbunătăţi şi procesarea imaginilor, având ca rezultat o claritate sporită a fotografiilor. Încă nu avem un nume pentru acest device, dar bănuim că face parte din seria X4 Soul Infinity sau o serie viitoare şi aduce un chipset Mediatek din seria X.

Revenim cu informaţii şi evident şi un preview!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×