Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ primesc deja skin-uri personalizabile DBrand; Costa în jur de 12 dolari

1.232 ori
<b>Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ primesc deja skin-uri personalizabile DBrand; Costa în jur de 12 dolari</b>Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ aveau de ceva vreme huse la vânzare, dar acum avem şi celebrele skin-uri DBrand la dispoziţie. Tupeista companie care a ironizat Nokia recent oferă acum zeci de opţiuni de personalizare a lookului noului flagship Samsung.

Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ aveau de ceva vreme huse la vânzare, dar acum avem şi celebrele skin-uri DBrand la dispoziţie. Tupeista companie care a ironizat Nokia recent oferă acum zeci de opţiuni de personalizare a lookului noului flagship Samsung.

Puteţi alege culoarea satinului, textura de piatră, metal sau lemn, să faceţi spatele telefonului mat şi să aplicaţi o pată de culoare roșie în zona camerei să zicem. Totul se face pe baza unui mecanism de personalizare care va permite să experimentaţi şi cu texturi de piele în spate şi să schimbaţi şi lookul zonei frontale. DBrand promite "personalizare nelimitată" şi "precizie nelimitată".

Samsung Galaxy S9

Ei folosesc vinil 3M pentru fiecare skin de Galaxy S9, cu texturi exclusive. Compania e cunoscută mai degrabă pentru accesoriile estetice de console, joystick-uri şi laptopuri, dar a devenit populară şi pe smartphone-uri. Designul etalat pe site-ul DBrand se potriveşte cu ce am văzut în randările scăpate recent de Evan Blass. Ca atare, Galaxy S9+ s are o cameră duală în spate, iar Galaxy S9 o cameră singulară.

Samsung Galaxy S9+

Avem şi multipli senzori în zona frontală sus, o "buză" inferioară mai îngustă decât la S8 şi parcă margini mai ieşite în relief, ca la Galaxy A8 (2018). Alte huse de S9 am văzut inclusiv în 2017 la final, de la brandul Ghostek.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×