Samsung ar urma să dea startul actualizării la Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge pe 18 mai

2.567 ori
<b>Samsung ar urma să dea startul actualizării la Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge pe 18 mai</b>Chiar în ultima zi a săptămânii aflăm că cei de la Samsung ar plănui să dea startul actualizării la Android Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge din data de 18 mai. Vestea ar veni din partea Samsung Turcia

Încet dar sigur ne apropiem de startul procesului de update la Android Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, release ce a fost zărit rulând pe aceste dispozitive în noi certificări marca Wi-Fi Alliance. Potrivit unui raport sosit din Turcia s-ar părea că startul este programat pentru data de 18 mai în această țară, urmând ca update-ul să fie disponibil la nivel global până la finalul lunii viitoare.

Pentru nerăbdători se vor găsi modalități prin care update-ul va putea fi instalat manual și din ce am văzut anterior, în cazul versiunilor achiziționate de la operatori durata de așteptare ar putea fi mai mare. Actualizarea este așteptată să aducă și interfața Samsung Experience UI 9.0 alături de schimbări pentru tastatură, noi opțiuni de customizare, ba chiar și suport Dual Messenger.

Vor fi remarcate noutăți și pentru zona de comenzi rapide, dar și introducerea funcției Color Lens. Așteptăm sosirea update-ului pentru a vedea care sunt îmbunătățirile propuse de către Samsung aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×