Samsung confirmă lansarea lui Bixby 2.0 alături de phablet-ul Galaxy Note 9

1.849 ori
<b>Samsung confirmă lansarea lui Bixby 2.0 alături de phablet-ul Galaxy Note 9</b>Aflăm astăzi prin intermediul unei declarații oficiale a șefului departamentului AI Samsung, faptul că Bixby 2.0 va fi lansat oficial odată cu phablet-ul Galaxy Note 9. Așadar, lansarea este așteptată undeva în perioada iulie-august atunci când

În cazul în care vă întrebați când are de gând să debuteze noua versiune Bixby, adică 2.0, aflați că acest lucru se va întâmpla odată cu lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 9. Informația vine din partea lui Gray G. Lee (șeful departamentului AI Samsung), care confirmă debutul noului release al asistentului vocal care este așteptat cu modificări destul de importante.

Se vorbește de îmbunătățirea limbajului de comunicare care va suna mai natural, dar și despre un timp mult mai rapid de răspuns decât în prezent. Pentru a oferi toate aceste noutăți, Samsung are în plan să mărească și echipat specializată în AI, fiind urmărită cifra de 1000 angajați.

Ce mai aflăm este că Bixby ar urma să conecteze până la 14 milioane de produse până la finalul acestui an. Cât despre Note 9, știm că acest terminal ar urma să ofere o diagonală mai generoasă, procesor Snapdragon 845, 6 sau 8 GB de memorie RAM și o cameră duală similară cu cea de pe S9+.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×