CUBOT Rainbow 2: OS, UI, aplicaţii cu Nougat şi fără bloatware

908 ori
<b>CUBOT Rainbow 2: OS, UI, aplicaţii cu Nougat şi fără bloatware</b>Dacă dotările lui CUBOT Rainbow 2 sunt oarecum aliniate cu preţul şi aşteptările, mărturisesc că nu mă aşteptam să îl văd totuşi rulând Android 7.0. Ei bine da, vine cu Android Nougat şi în varianta stock chiar.

Dacă dotările lui CUBOT Rainbow 2 sunt oarecum aliniate cu preţul şi aşteptările, mărturisesc că nu mă aşteptam să îl văd totuşi rulând Android 7.0. Ei bine da, vine cu Android Nougat şi în varianta stock chiar.

Interfata grafica CUBOT Rainbow 2

Multitasking-ul e deci pe bază de carusel şi dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper, widget-uri stock şi Setări. Porţiunea dropdown aduce clasicele Quick Settings şi notificări, iar aici ar fi punctul în care vorbim despre scanner de amprente. Telefonul nu are această dotare, totuşi. Vine cu Setări legate de gesturi, precum screenshot realizat cu 3 degete sau fluturarea palmei în faţa terminalului pentru deblocare.

Avem şi dublu tap şi desenare de simboluri pentru a porni aplicaţii din lockscreen. CUBOT a inclus o funcţie de accelerare a sistemului numită Duraspeed, dar şi "Breathing Light". Lista de aplicaţii preinstalate include 30 de nume, ceea ce nu e rău şi majoritatea sunt stock. Multe se pot şi dezinstala. Este interesant şi mecanismul activat cu swipe în sus pe homescreen, care aduce o bară de sugestii pentru aplicaţii, 4 opţiuni de accesat rapid şi slider pentru luminozitate.

Software satisfăcător per total.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×