Huawei P10 Lite: Design next level după P9 Lite, cu materiale mai premium

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.715 ori
<b>Huawei P10 Lite: Design next level după P9 Lite, cu materiale mai premium</b>Huawei P9 Lite sosea anul trecut cu un spate din policarbonat, dar în 2017 sticla şi metalul fac legea, apărând chiar şi pe telefoane de 99 de dolari. Ca atare Huawei a decis ca şi P10 Lite să devină clasicul "sandwich de sticlă". Astfel avem în spate..

Huawei P9 Lite sosea anul trecut cu un spate din policarbonat, dar în 2017 sticla şi metalul fac legea, apărând chiar şi pe telefoane de 99 de dolari. Ca atare Huawei a decis ca şi P10 Lite să devină clasicul "sandwich de sticlă". Astfel avem în spate şi în faţă panouri din sticlă, iar între ele o ramă metalică.

Diferenţa faţă de alte terminale moderne şi faţă de P9 Lite (2017) este că nu avem muchii prea curbate şi nici panourile nu par să fie de tip 2.5D. Abordarea este una angulară, ceva mai sobră şi aş zice eu mai elegantă. Telefonul măsoară 7.2 mm în grosime şi cântăreşte 146 de grame, deci este mai subţire cu 0.3 mm decât predecesorul P9 Lite şi cu doar 1 gram mai uşor.

Faţă de Huawei P10 totuşi este mai gros cu 0.2 mm şi mai greu cu un gram. Utilizarea cu o singură mână e comodă, iar feedbackul butoanelor este excelent. Ce mi se pare interesant e distribuţia greutăţii aici, terminalul simţindu-se foarte, foarte uşor în mână. O veste bună e şi că smartphone-ul nu este magnet de amprente, cel puţin varianta aurie pe care o avem noi în teste.

Huawei P10 Lite pare să fie un telefon suficient de premium pentru un midranger care costă sub 1.300 lei şi îi apreciem designul.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×