Câte telefoane cu breton sunt pe piaţă sau gata de lansare acum; Iată lista!

3.668 ori
<b>Câte telefoane cu breton sunt pe piaţă sau gata de lansare acum; Iată lista!</b>Sunt sigur că pe parcursul ultimelor 3 luni chiar şi cei mai informaţi şi la curent dintre voi au fost şocaţi să vadă cât de multe companii producătoare de telefoane au împrumutat bretonul lui iPhone X. Ne aşteptam la aşa ceva, dar poate nu chiar la..

Sunt sigur că pe parcursul ultimelor 3 luni chiar şi cei mai informaţi şi la curent dintre voi au fost şocaţi să vadă cât de multe companii producătoare de telefoane au împrumutat bretonul lui iPhone X. Ne aşteptam la aşa ceva, dar poate nu chiar la acest nivel... Am descoperit o postare pe Twitter care face lumină cu privire la numărul provizoriu al telefoanelor cu breton de pe piaţă, dar şi al celor gata de lansare. Hai să vedem care sunt.

Câte telefoane cu breton sunt pe piaţă sau gata de lansare acum; Iată lista!

Cine vrea să vorbească doar despre branduri mari, se poate referi la ASUS ZenFone 5 şi la Huawei P20, eventual la LG G7, deşi acolo lucrurile sunt încă în faza de zvon. Apoi vine o lungă serie de telefoane de la branduri B şi C din China. E amuzant ca şi Essential Phone e pe listă, deşi el vine cu o abordare diferită şi a debutat înainte de iPhone X. Iată cum arată lista "bretonaților":

 1. ASUS ZenFone 5
 2. Ulefone T2 Pro
 3. Leagoo S9
 4. Huawei P20
 5. Doogee V
 6. Oppo R15
 7. LG G7
 8. Umidigi Z2
 9. Oukitel U18
 10. OWWO X
 11. Hotwav Symbol S3
 12. Essential Phone 1
 13. Blackview X
 14. Aloes
 15. Wiko Wave 2
 16. NOA N10
 17. NOA N9
 18. ILA X
 19. Ulefone T2
 20. Xiaolajiao S6
 21. Goophone X
 22. Sharp Aquos S3

Mă mir că nu a inclus nimeni viitoarele modele Xiaomi pe listă, precum un Mi 7, sau eventual un OnePlus 6. E uşor de ghicit că o vor lua pe aceeaşi cale. În cazul în care vă întrebaţi, autorul acestei postări cu lista de telefoane este Allen He, global marketing manager la Doogee, una dintre companiile din China care au copiat celebra abordare de design. Până şi el marchează cu un "LOL" acest trend nefericit...

Ce mi se pare amuzant e că filtrând rapid toate postările de pe Twitter, Facebook, Instagram şi vorbind cu oameni în viaţa reală, cred că am găsit doar 3 persoane care apreciază acel decupaj. Nu e de mirare că va fi casat de Apple la anul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×