La 3 luni de la debutul oficial, Android Pie este prezent pe sub 0.2% din totalul terminalelor Android de pe piață

2.072 ori
<b>La 3 luni de la debutul oficial, Android Pie este prezent pe sub 0.2% din totalul terminalelor Android de pe piață</b>Lună de lună cei de la Google ne prezintă graficul distribuției versiunilor Android, tabel ce are rolul de a ne dezvălui cât de populare sunt versiunile prezente pe piață. Cum Android Pie este cel mai nou release, ne interesează în mod special

Weekend-ul ne aduce iată și cel mai proaspăt grafic al distribuțiilor Android pe piață, studiul de față fiind realizat în perioada 20 - 26 octombrie și oferindu-ne detalii despre popularitatea versiunilor acestui OS la nivel global. Din păcate este a 3-a lună consecutivă de la debutul lui Android Pie în care acest release nu își face apariția, având o cotă de sub 0.2% la care momentan se află anticul Gingerbread.

Android

Situația este dezamăgitoare și cu toate că avem companii ce depun efortul pentru a aduce Pie rapid pe telefoanele din portofoliu precum este cazul Sony și Nokia, există și giganți care se mișcă extrem de încet, aici exemplul ce poate fi dat fiind nimeni altul decât Samsung..

Abia la debutul lui Android 10 vom vedea Pie depășind cota de 10%, fapt ce nu sună deloc promițător. Cât despre celelalte versiuni din graficul din octombrie, observăm că cea mai populară este Nougat cu 28.2% cotă de piață, urmat de Oreo cu 21.5% și pe locul 3 de Marshmallow cu 21.3%. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×