Elephone C1X primeşte un discount special de 30 de dolari la lansare; Smartphone cu panou 2.5D, camera de 13 MP la 89 dolari

Autor:  | Publicat în:  Elephone 865 ori
<b>Elephone C1X primeşte un discount special de 30 de dolari la lansare; Smartphone cu panou 2.5D, camera de 13 MP la 89 dolari</b>Elephone aduce în prim plan azi smartphone-ul C1X, prin intermediul unei oferte ce propune o reducere încă din start. Astfel, smartphone-ul costă cu 30 de dolari mai puţin în această perioadă, iar dotările i le aflaţi mai jos.

Elephone aduce în prim plan azi smartphone-ul C1X, prin intermediul unei oferte ce propune o reducere încă din start. Astfel, smartphone-ul costă cu 30 de dolari mai puţin în această perioadă, iar dotările i le aflaţi mai jos.

La suma de 89.99 dolari primim un terminal cu corp metalic, panou frontal 2.5D şi scanner de amprente în spate. Acest model rulează Android 6.0 Marshmallow şi vine cu camera de 8 megapixeli principala, difuzor AAC BOX şi un design slim. Nuanţa sa albastru fistichiu e total inedită în peisajul mobile actual. Elephone C1X e disponibil pe "Peacock Blue", negru sau auriu şi soseşte cu 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un ecran HD de 5.5 inch, plus cameră principală de 8 MP, care face fotografii de 13 MP prin interpolare.

Elephone C1X

Camera frontală este de 5 MP şi acest model rulează Android 6.0 Marshmallow. Are şi slot microSD, baterie de 2500 mAh şi conectivitate LTE, iar handsetul măsoară 8 mm în grosime, cântărind 173 de grame. Elephone oferă la pachet şi o husă din material TPU. Puteţi achiziţiona telefonul de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×