MGCOOL vine cu promoții speciale de Valentine's Day; camere video de acțiune, purtabile și alte device-uri în ofertă!

957 ori
<b>MGCOOL vine cu promoții speciale de Valentine's Day; camere video de acțiune, purtabile și alte device-uri în ofertă!</b>Compania asiatică MGCOOL vine astăzi cu o promoție specială cu ocazia Valentine's Day, sărbătoare ce are loc pe data de 14 februarie. Avem astfel ocazia de a achiziționa un gadget la preț special, printre device-urile listate aici numărându-se și

Pentru că Valentine's Day se apropie cu pași repezi, cei de la MGCOOL s-au gândit că acesta este un moment propice să dea startul unei campanii promoționale. Compania asiatică ne aduce prețuri speciale pentru 4 dintre produsele aflate în portofoliu, de la purtabile, camere video de acțiune și camere video ce pot filma la 360 grade cadre cu adevărat spectaculoase. Să vedem care sunt aceste dispozitive:

MGCOOL Band 2

MGCOOL Band 2

În primul rând avem brățara fitness MGCOOL Band 2 - un produs foarte interesant prin prisma prețului de doar 19.99 dolari. Brățara poate monitoriza activitatea fizică, calitate somnului, numărul de pași realizați, dar și distanța parcursă. În plus avem parte și de un senzor de puls la pachet. 

MGCOOL Explorer

MGCOOL Explorer

Pentru cei pasionați de sporturi sau de aventură, producătorul MGCOOL are pentru voi și camera video de acțiune Explorer care în această perioadă poate fi achiziționată pentru suma de doar 49.99 dolari. Printre modurile de captură ce ni se pun la dispoziție avem și cel care permite filmarea la rezoluție 4K Ultra HD și 15 fps.

MGCOOL Elite

MGCOOL Elite

Tot în categoria camere video de acțiune avem modelul MGCOOL Elite, o cameră echipată cu senzor de 12 megapixeli și suport pentru captură video 4K Ultra HD la un framerate de 60fps. Avem un unghi larg de 170 grade al senzorului foto, conectivitate Wi-Fi, un procesor NTK96660 la pachet și stabilizare electronică a imaginii prin care se reduce mișcarea camerei și vibrațiile. Camera costă doar 61.99 dolari.

MGCOOL CAM360

MGCOOL CAM360

Nu în ultimul rând avem dispozitivul numit MGCOOL CAM360, device care după cum și denumirea sa ne indică este capabil de filmare la 360 grade. Putem astfel explora lumea într-o modalitate inedită și viziona materialele capturate prin intermediul unor ochelari VR. Se oferă suport pentru iOS și Android, un senzor OmniVision OV4689, slot microSD și filmare la 1080p și 30 fps. Ea costă 99.99 dolari!

Vă amintim că achiziția acestor produse impune și plata de taxe vamale odată cu sosirea pachetului în țară, taxe pe care le puteți calcula pe baza acestui articol de tip tutorial pe care îl găsiți aici! Detalii extra despre MGCOOL și produsele sale găsiți pe site-ul mgcool.cc și pe Facebook!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×