Încă o promoție marca eMAG debutează astăzi; Crazy Days are loc în perioada 1 - 7 iunie

1.744 ori
<b>Încă o promoție marca eMAG debutează astăzi; Crazy Days are loc în perioada 1 - 7 iunie</b>Începutul lunii iunie ne aduce și o campanie de reduceri marca eMAG intitulată Crazy Days. Ni se promit reduceri de până la 50% și după cum știm deja din experiențele anterioare, aceste discount-uri sunt aplicate asupra unui așa zis preț normal pe care

Nici bine nu ia sfârșit o promoție marca eMAG că o alta deja este pregătită! Fix acest lucru se întâmplă astăzi când retailerul cu pricina dă startul unei noi ediții din seria Crazy Days ce are loc în perioada 1-7 iunie. Ni se promit reduceri de până la 50%, dar după cum știm din experiențele anterioare, lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că aceste discount-uri sunt aplicate unui așa numit preț normal.

Totuși, dacă veți arunca o privire mai detaliată prin oferta magazinului ați putea găsi ceva reduceri de care să profitați, fiind vizate mai ales categoriile de accesorii precum ochelari VR, carcase pentru smartphone, dar și baterii externe unde chiar se remarcă prețuri mai bune decât cele anterioare. Există și produse din categoria TV, audio, smartphone, dar și electrocasnice incluse aici, semn că aveți de unde alege.

Înainte de achiziție vă recomandăm totuși să comparați prețul produsului dorit cu cele practicate și de către alte magazine, asta pentru a vă asigura că faceți o alegere potrivită. Oferta eMAG poate fi accesată de aici în perioada 1 - 7 iunie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×