Iată o galerie foto realizată cu Huawei P10 în Barcelona, imediat după lansarea noului telefon cu cameră duală

2.580 ori
<b>Iată o galerie foto realizată cu Huawei P10 în Barcelona, imediat după lansarea noului telefon cu cameră duală</b>Duminică, pe 26 februarie a debutat unul dintre cele mai aşteptate flagship-uri de la MWC 2017, Huawei P10. Eram nerăbdători să vedem ce hit mai generează parteneriatul Huawei - Leica şi după eveniment am primit şi telefonul în teste.

Duminică, pe 26 februarie a debutat unul dintre cele mai aşteptate flagship-uri de la MWC 2017, Huawei P10. Eram nerăbdători să vedem ce hit mai generează parteneriatul Huawei - Leica şi după eveniment am primit şi telefonul în teste. Cu această ocazie colegul Claudiu Sima a realizat o galerie foto în Barcelona, punând la treabă camera duală de pe noul flagship.

Vă reamintesc că Huawei P10 costă 649 euro şi a primit de la noi un unboxing deja. Acest telefon are o cameră duală în spate, cu senzor color de 12 MP şi monocrom de 20 MP, ambii cu lentile de 27 mm cu deschidere F/2.2. De această dată primim nouă generaţie de lentile Summarit de la Leica. Pe lângă captura pe care o realizează fiecare cameră, avem şi posibilitatea de a folosi un tandem pentru a crea o imagine 3D a feţei unui subiect uman, prin modul Portrait.  Noi ne-am axat totuşi pe câteva fotografii prim plan, landscape şi Bokeh, pe care le-am adunat într-o galerie pentru voi.

Efectul Bokeh a arătat excelent, nivelul de blur şi deschidere fiind reglate perfect pentru a scoate în evidenţă subiecţii la orice distanţă am dori. Culorile surprinse au fost excelent reprezentate şi toate detaliile au arătat bine. În continuare captura monocroma arată artistic şi capturează o cantitate impresionantă de lumină, dar şi extra detalii.

Textura clădirilor este perfect reliefată printre monumentele din Barcelona şi fotografiile landscape sunt plăcute privirii. Evident revenim cu review în curând, în care vom pune la treabă camerele în locurile obişnuite în care am testat şi predecesorii lui P10, dar şi cei mai mari rivali. Marea întrebare: îl va întrece oare pe Huawei Mate 9? Cu amintirea performanţei sale proaspătă în memorie, el fiind testat recent, aşteptam să vedem ce poate noul flagship. Puteți descărca fotografiile în mărime originală de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×