eMAG dă startul unei noi ediții Stock Busters ce are loc în perioada 21 - 23 martie; găsim un battery phone la preț chiar bun!

1.949 ori
<b>eMAG dă startul unei noi ediții Stock Busters ce are loc în perioada 21 - 23 martie; găsim un battery phone la preț chiar bun!</b>În perioada 21 - 23 martie cei de la eMAG organizează o nouă campanie promoțională din seria Stock Busters, eveniment care promite reduceri de până la 60%. Am aruncat și noi o privire asupra ofertei și am spune că prețurile de aici sunt în mare parte

Cei de la eMAG ne-au obișnuit în ultima vreme cu numeroase campanii din seria Stock Busters, o asemenea ediție fiind desfășurată chiar acum în perioada 21 - 23 martie. Deși se promit reduceri de până la 50%, aș spune că prețurile produselor afișate în ofertă sunt relativ normale cu mici tăieri de preț pe ici pe colo.

Allview P8 Energy Pro

Am aruncat o privire prin oferta retailerului și ne-am oprit la un battery-phone chiar interesant prin prisma prețului și al dotărilor hardware pe care le avem la pachet. Este vorba despre Allview P8 Energy Pro, terminal echipat cu display de 6 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie AMOLED, cu procesor octa-core de 1.3 GHz și cu 64 GB de stocare flash + slot microSD + 3 GB memorie RAM.

Partea cu adevărat interesantă este reprezentată de către bateria de 5020 mAh care a fost testată serios de noi. Această unitate oferă 11 ore și 21 minute de utilizare continuă, respectiv 16 ore și 41 minute dacă aveți chef de un maraton de seriale. Nu stă deloc rău nici la celelalte capitole, iar prețul de 1.299 lei este chiar bun ținând cont de ce ni se oferă în cazul de față. 

Dacă vreți să verificați întreaga ofertă eMAG Stock Busters aveți link-ul chiar aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×