eMAG IT & Mobile Days promite reduceri de până la 35%; Samsung Galaxy S8 primește 180 lei discount!

1.597 ori
<b>eMAG IT & Mobile Days promite reduceri de până la 35%; Samsung Galaxy S8 primește 180 lei discount!</b>Nici bine nu ia sfârșit o campanie marca eMAG că deja începe o alta. Fix asta se întâmplă astăzi când retailerul dă startul unei promoții din seria IT & Mobile Days ce promite discount-uri de până la 35%. Reducerile sunt prezente pe ici pe colo și dacă

De astăzi o nouă campanie marca eMAG Mobile & IT Days debutează oficial, promoție ce ne promite reduceri de până la 35% la o gamă largă de produse. Avem pe listă smartphone-uri și accesorii, tablete, laptop-uri, componente PC dar și echipamente destinate gaming-ului. Dacă zăboviți ceva timp cercetând oferta nu este exclus să dați de o reducere atractivă, dar asta în general la gadget-urile accesibile.

Cu toate că nu reprezintă un discount uriaș, reducerea de 180 lei la achiziția lui Samsung Galaxy S8 nu sună deloc rău. În acest moment telefonul este afișat la prețul de 3.599 lei și aplicând codul promoțional GalaxyS8 veți putea achiziționa produsul la suma de 3.419 lei.

Oferta este valabilă până pe data de 20 iulie și aflați că un discount similar de 200 lei se aplică și în cazul variantei Galaxy S8+, codul promoțional fiind tot GalaxyS8. Dacă sunteți curioși cu privire la întreaga ofertă a retailerului, puteți accesa site-ul de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×