LG Q6 va costa 435 dolari și va aduce funcția de recunoaștere facială; există și o variantă LG Q6+ cu mai multă memorie internă și RAM!

1.892 ori
<b>LG Q6 va costa 435 dolari și va aduce funcția de recunoaștere facială; există și o variantă LG Q6+ cu mai multă memorie internă și RAM! </b>Din partea unei publicații sud-coreene aflăm astăzi noi detalii despre smartphone-ul LG Q6, terminal ce va fi prezentat oficial în cursul zilei de mâine. Vestea surprinzătoare este aceea că va exista și un model LG Q6+ care se va diferenția prin mai

Cu o zi înainte de lansarea lui LG Q6 aflăm noi detalii despre acest terminal prin intermediul unui raport sud-coreean. Este aici menționat și faptul că va exista o variantă LG Q6+ ce se va diferenția prin mai mult RAM și printr-un spațiu de stocare mai generos. Mai precis, pe modelul standard vom primi 3 GB RAM + 32 GB de stocare, iar pe cel cu Plus în coadă 4 GB RAM și 64 GB memorie internă. 

Ni se dezvăluie că ambele terminale vor aduce un display de 5.46 inch cu raport 18:9 al imaginii și rezoluție Full HD, camere selfie de 5 megapixeli și pe spate o cameră foto de 13 megapixeli echipată cu lentile wide. Vom primi și tehnologia de recunoaștere facială pe aceste dispozitive și sistemul de operare Android Nougat.

LG dorește ca prin lansarea acestor terminale să ofere alternative la modele precum Galaxy A (2017) care la rândul lor se remarcă prin construcții premium și dotări din zona mid-range. Aparent, modelul LG Q6 va costa aproximativ 435 dolari pe piața sud-coreeană, o sumă care s-a converti în 1.738 lei.

La acest preț nu îi văd prea bine pe asiatici, asta ținând cont de faptul că flagship-ul lor a ajuns să coste chiar 2.000 lei.. Vă reamintim că LG Q6 aduce un procesor Snapdragon 430 la bord și că lansarea comercială se va întâmpla la începutul lunii august, inclusiv pe plan european.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×