În lipsă de terminale proprii, Microsoft pune în vânzare Samsung Galaxy S8 în magazinele sale din SUA

1.869 ori
<b>În lipsă de terminale proprii, Microsoft pune în vânzare Samsung Galaxy S8 în magazinele sale din SUA</b>O veste inedită sosește în mediul online, asta chiar din partea Microsoft și referitoare la un smartphone. Înainte să vă faceți speranțe prea mari, nu, nu este vorba despre un Surface Phone, ci..despre Samsung Galaxy S8. Compania IT a luat decizia de a

Microsoft pare să parieze tot mai mult pe soluţiile şi aplicaţiile sale oferite pe alte platforme. După ce a avut aplicaţii preinstalate pe modele ca Galaxy S7, telefoanele Allview în ultima vreme şi acum şi Galaxy S8, se pare că la acest din urmă flagship se trece la pasul următor. Microsoft ar pregăti chiar ediţii speciale de S8, se pare.

Microsoft nu mai are nici un flagship cu Windows lansat în ultimul an, iar platforma sa mobilă are sub 1% din cota globală. Soluţia de a rămâne relevant pare să vină de la un parteneriat între Samsung şi Microsoft, care ne va aduce variante customizate de Galayx S8. Vor rămâne la fel preţul, hardware-ul şi evident şi Android Nougat, doar că firmă din Redmond aduce nişte extra-uri.

O sursă din cadrul Microsoft a confirmat pentru Business Insider faptul că de pe 21 aprilie se pot cumpăra ediţii Microsoft de Galaxy S8 de la magazinele din SUA. Odată conectat prima oară la WiFi, telefonul va instala o serie de aplicaţii Microsoft pentru Android, de la pachetul Office la Linkedin, OneDrive, Cortana, Wunderlist şi altele de gen.

Având în vedere că şi demo-ul de pe scenă cu S8 și dockul DeX prezenta aplicaţii Office la lucru, e clar că şi DeX va beneficia de aplicaţiile Microsoft puse la treabă, deşi e rival Continuum. Telefoanele astfel personalizate se vor vinde la reprezentanțele Microsoft Store şi vor avea aplicaţiile MS la îndemână pe homescreen-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×