eMAG revine cu o nouă campanie de reduceri în perioada 10 - 16 martie; smartphone-uri și tablete cu prețuri foarte atractive

1.281 ori
<b>eMAG revine cu o nouă campanie de reduceri în perioada 10 - 16 martie; smartphone-uri și tablete cu prețuri foarte atractive</b>&Icirc;n așteptarea vremii ceva mai călduroase, cei de la eMAG decid astăzi să dea startul unei noi campanii speciale de reduceri care aduce discount-uri de p&acirc;nă la 45% la smartphone-urile 4G LTE și 30% la tabletele ce dispun de conectivitate...

În așteptarea vremii ceva mai călduroase, cei de la eMAG decid astăzi să dea startul unei noi campanii speciale de reduceri care aduce discount-uri de până la 45% la smartphone-urile 4G LTE și 30% la tabletele ce dispun de conectivitate 3G. Această ofertă va fi disponibilă în perioada 10 - 16 martie.

Printre aceste smartphone-uri 4G îl întâlnim și pe LG G3, device al cărui preț ajunge sub pragul de 1.700 lei. Astfel, putem achiziționa modelul cu 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și display Quad HD de 5.5 inch pentru suma de 1.699 lei, telefonul fiind disponibil pe gri, alb sau auriu.

Nokia Lumia 830 la reducere

Nokia Lumia 830 beneficiază la rândul său de o reducere la fel de atractivă, model ce costă acum 1.199 lei. Aflați că achiziția sa ne va aduce la pachet și un card microSD de 8 GB cadou.

Samsung Galaxy Tab 4 T235 la reducere

Totodată avem parte și de reduceri pentru tabletele comercializate, un model foarte interesant fiind și Samsung Galaxy Tab 4 T235. Acest model sosește cu display HD de 7 inch, procesor quad-core de 1.4 GHz, 1.5 GB memorie RAM, WiFi, conectivitate GPS și 4G LTE. Prețul tabletei este de 799 lei.

Puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG urmând acest link.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×