Samsung Galaxy S8 în variantele de culoare Orchid Gray și Black Sky ni se prezintă în imagini oficiale!

2.821 ori
<b>Samsung Galaxy S8 în variantele de culoare Orchid Gray și Black Sky ni se prezintă în imagini oficiale!</b>Mai avem o săptămână și un pic până la debutul lui Samsung Galaxy S8, telefon ce va fi prezentat și în România chiar a doua zi de la lansarea globală. În ultimele zile am tot văzut materiale cu acest handset, de la clipuri video și până la numeroase

Evan Blass a.k.a @evleaks este din nou la posturi astăzi și ne prezintă noi imagini oficiale cu Samsung Galaxy S8, de această dată fiind vorba despre materiale în care apare și panoul din spate. Din câte aflăm, avem aici de-a face cu versiunile de culoare 'Orchid Gray' și 'Black Sky', adică un gri cu ceva tentă de mov și un negru glossy similar celui de pe iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 Gray Orchid

Imaginile de aici ne reconfirmă prezența unui buton dedicat pentru asistentul virtual Bixby ce tocmai ce a fost anunțat oficial ieri, dar și prezența unui panou frontal cu muchii foarte înguste sus-jos. Vedem o ramă metalică și faptul că și panoul spate va avea o mică curbură spre margini pentru un grip mai bun.

Galaxy S8 Black Sky

Pe spate avem camera foto de 12 megapixeli, scanner-ul de amprente și bliț-ul LED alături de senzorul de puls. Ce am mai aflat de curând este că toate variantele de culoare vor adopta un panou frontal negru, asta cu scopul de a ascunde toți acei senzori și camera frontală. Vă reamintim că evenimentul de lansare are loc pe 29 martie, iar a doua zi avem și o conferință pe plan local într-o locație inedită!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×