Poţi câştiga un OnePlus 6T în cadrul noii campanii OnePlus "Unlock the Speed"

2.832 ori
<b>Poţi câştiga un OnePlus 6T în cadrul noii campanii OnePlus "Unlock the Speed"</b>OnePlus a pornit în ultima săptămână încă o campanie promoţională pentru telefonul OnePlus 6T, în cadrul căreia poţi câştiga terminalul. Se numeşte "Unlock the Speed" şi e puţin cam stupidă. De ce? Aflaţi mai jos.

OnePlus a pornit în ultima săptămână încă o campanie promoţională pentru telefonul OnePlus 6T, în cadrul căreia poţi câştiga terminalul. Se numeşte "Unlock the Speed" şi e puţin cam stupidă. De ce? Aflaţi mai jos.

Practic trebuie să apăsaţi pe ecran în mod frenetic, repetat şi obsesiv pentru a obţine mai multe şanse de a câştiga un OnePlus 6T. Telefonul debutează pe 29 octombrie după o mutare a datei de anunţ din cauza unui eveniment Apple organizat pe 30 octombrie. Campania "Unlock the Speed" vă va aduce şi coduri voucher pentru magazine online care vând produse OnePlus.

Pe măsură ce deblocaţi segmente ale challenge-ului aflaţi extra detalii despre telefon. Marele câştigător primeşte un OnePlus 6T. Trebuie să intraţi aici, o pagină care merge doar pe mobil nu şi pe desktop. Vă înscrieţi cu mailul, primiţi apoi un email cu un link, daţi click pe el şi ajungeţi pe aceeaşi pagină. Acolo vă introduceţi numele de utilizator şi sunteţi gata de treabă.

Trebuie să faceţi apoi tap tap tap obsesiv, primul pas fiind 60 de apăsări pe ecran. Al doilea pas? 60.000 de apăsări... Nici o seară frenetică de Tinder nu se lasă cu aşa ceva. OnePlus alege câte un câştigător la fiecare 24 de ore, el primind vouchere şi intrând în competiţia pentru marele premiu. V-aş spune baftă, dar zeci de mii de apăsări pe ecran îmi par exagerate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×