Google lansează un nou player pentru podcast-uri integrat în platforma de căutare Search

582 ori
<b>Google lansează un nou player pentru podcast-uri integrat în platforma de căutare Search</b>Cei de la Google anunță lansarea unui nou player pentru podcast-uri astăzi, fiind vorba despre un feature inclus în secțiunea Google Search și în Google Assistant. Funcționează pe telefoanele Android și puteți utiliza și boxe Google Home

Pe lângă planurile de implementare a platformei "Chat" în cadrul Android Messages, cei de la Google au și alte misiuni precum cea de a dubla streaming-ul de podcast-uri la nivel global în următorii ani. Pentru a-și atinge obiectivul marele G introduce astăzi un nou player pentru podcast-uri în cadrul Google Search, fiind vorba despre o entitate separată față de funcția podcast integrată în Google Play Music.

Se oferă o modalitate mai simplă sau rapidă de ascultare a podcast-urilor direct din GoogleSearch sau Google Assistant. Pentru a încerca noua funcție tot ce aveți de făcut este să căutați un podcast direct pe telefonul Android fie utilizând browser-ul Google Chrome sau asistentul vocal Assistant - moment după care veți fi întâmpinați de carduri cu diferite rezultate din categoria Podcast.

Cei care dețin un difuzor cu Google Assistant vor putea utiliza o comandă vocală ("Ok Google, play X podcast") pentru a reda rapid un podcast favorit. Se realizează sincronizare pe toate dispozitivele voastre în cazul în care vă întrebați și asta înseamnă că veți putea continua să ascultați pe smartphone un podcat început inițial pe boxa Google Home.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×