Google Pixel 2 XL ar urma să aibă un ecran cu muchii mai înguste, iar Pixel 2 va păstra designul clasic

1.430 ori
<b>Google Pixel 2 XL ar urma să aibă un ecran cu muchii mai înguste, iar Pixel 2 va păstra designul clasic</b>Încă o dată primim confirmarea faptului că doar Google Pixel 2 XL va avea parte de un ecran cu muchii înguste, asta în vreme ce varianta standard se va mulțumi cu un ecran clasic 16:9 și cu un design de an 2016. Vestea de astăzi vine din partea lui

Faptul că HTC şi LG vor produce variante de telefoane Google Pixel în acest an ar urma să dea naştere la discrepanţe între cele două variante. Astfel, Google Pixel 2 va păstra designul primei generaţii, iar Google Pixel 2 XL ar urma să treacă la un ecran cu muchii mai înguste.

Am aflat recent că Pixel 2 şi Pixel 2 XL ar urma să debuteze oficial pe 5 octombrie, sosind la pachet cu un procesor Qualcomm Snapdragon 836. Evident vor avea şi Android Oreo la bord, proaspăt anunţatul release Google. Revenind la parteneriatul hardware, HTC este compania care a produs modelele Pixel şi Pixel XL, iar acum HTC va produce modelul mai mic, cu design clasic, în vreme ce LG se ocupă de varianta XL.

Acel terminal ar trebui să aibă un ecran de 5.99 inch cu panou OLED şi rezoluţie 1440p. Va fi un display cu muchii ultra înguste, posibil similar cu cel cu colţuri curbate de pe LG G6. Asta în vreme ce Pixel 2 optează pentru un panou OLED Full HD de 4.97 inch cu muchii ceva mai groase. A dispărut jack-ul audio pe ambele telefoane şi că tot am vorbit de muchii, aceste handset-uri se vor distinge prin muchii mari sub şi deasupra ecranului.

Există şi teoria unui ecran Always On, dar şi a unor muchii ce pot fi strânse pentru comenzi în gen HTC U11. Aflăm mai multe pe măsură ce continuă scăpările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×