HTC Desire 10 Lifestyle: Design-ul e subiect de gusturi de această dată, dar calitatea construcţiei e bună

1.305 ori
<b>HTC Desire 10 Lifestyle: Design-ul e subiect de gusturi de această dată, dar calitatea construcţiei e bună</b>Cum nu toată lumea gustă formaţia Akcent, la fel nici accentele de culoare nu sunt pentru toată lumea. Ceea ce unii pot considera elegantă, prin acele zone subliniate cu auriu pe modelul Desire 10 Lifestyle testat de noi, alţii pot vedea drept un kitsch.

Cum nu toată lumea gustă formaţia Akcent, la fel nici accentele de culoare nu sunt pentru toată lumea. Ceea ce unii pot considera eleganță, prin acele zone subliniate cu auriu pe modelul Desire 10 Lifestyle testat de noi, alţii pot vedea drept un kitsch.

Ce e sigur e că telefonul are o construcţie solidă, pe bază de policarbonat şi cu zone metalice ranforsate lateral. Acolo apare şi acel auriu de altfel. E un smartphone destul de masiv pentru o diagonală de 5.5 inch, dar din fericire nu e foarte greu, la 155 de grame. E spre exemplu cu aproape 30 de grame mai uşor decât predecesorul spiritual HTC Desire 825 şi nici talia de 7.7 mm nu e rea, deşi e cu 0.4 mm mai groasă decât a unui Huawei Nova Plus să zicem.

Ce am descoperit rapid e că avem o zonă masivă a camerei principale, care se remarcă de la prima privire, iar spatele terminalului e uşor de pătat şi murdărit cu grăsime şi amprente. Aderența e bună, butoanele au feedback OK, iar utilizarea cu o singură mână e împiedicată de faptul că acesta este un handset destul de lung. Şi muchiile sunt groase şi în cele din urmă preferinţele legate de design rămân la nivel de gust.

Şi chiar şi aşa, o husă vă poate veni în ajutor pentru a schimba lookul dacă nu vă place.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×