Nubia N1: Design metalic rotunjit, cochet pentru un battery-phone

Autor:  | Publicat în:  ZTE  Nubia 791 ori
<b>Nubia N1: Design metalic rotunjit, cochet pentru un battery-phone</b>Nubia N1 e la prima vedere un telefon destul de grosuţ pentru pretenţiile actuale, dar talia sa e justificată de bateria generoasă de la interior. Nu vezi în fiecare zi o unitate de 5000 mAh pe un smartphone midrange.

Nubia N1 e la prima vedere un telefon destul de grosuţ pentru pretenţiile actuale, dar talia sa e justificată de bateria generoasă de la interior. Nu vezi în fiecare zi o unitate de 5.000 mAh pe un smartphone midrange.

Terminalul vine cu un corp metalic unibody, cu spate rotunjit, iar construcţia e solidă. Abordarea e parcă puţin diferită faţă de ce vedem la companiile chineze de obicei, acest model fiind surprinzător de comod pentru dimensiuni. Are un ecran de 5.5 inch şi stă bine în mână, fiind chiar uşor de folosit şi cu o singură mână. Are aderență bună şi butoane laterale cu feedback bun.

Atrage atenţia prin acele butoane capacitive de sub ecran, care se iluminează cu roşu, iar butonul Home pulsează în mod hipnotic uneori. Telefonul are un capac din plastic sus în spate şi unul jos, iar în față găsim un panou 2.5D din sticlă. Remarcăm şi prezenţa unei muchii metalice lucioase pe margini. Dacă vreţi dimensiuni, aflaţi că Nubia N1 măsoară 8.9 mm în grosime şi cântăreşte 190 de grame, ceea ce nu e rău deloc pe lângă un battery phone ca ZenFone Max, cu 10.6 mm în talie şi 202 grame la cântar.

Nu stăm rău nici faţă de mai noul Allview P9 Energy, care măsoară 8.2 mm în talie şi cântăreşte 183 de grame. Nubia N1 este un telefon bine construit şi solid, care stă bine în mâna utilizatorului.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×