CEO-ul Huawei, Richard YU, afirmă că smartphone-urile P10 și P10 Plus vor fi lansate în perioada martie-aprilie 2017

1.829 ori
<b>CEO-ul Huawei, Richard YU, afirmă că smartphone-urile P10 și P10 Plus vor fi lansate în perioada martie-aprilie 2017</b>După cum aflăm astăzi prin intermediul unei postări de pe platforma de socializare Weibo, Huawei are în plan lansarea noilor smartphone-uri P10 și P10 Plus undeva în perioada martie-aprilie 2017. Cele două terminale se vor diferenția prin diagonala

Anul 2017 se anunță a fi unul tare interesant când vine vorba de piața smartphone, perioadă în care sunt programate pentru debut și terminale precum Huawei P10 și Huawei P10 Plus. Aflăm astăzi prin intermediul unei postări de pe platforma chineză Weibo faptul că însuși CEO-ul Huawei, Richard YU, a oferit detalii despre lansarea celor două terminale.

Huawei P10

Ei bine, acestea vor debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru intervalul martie-aprilie, cam aceeași perioadă asociată și lansării lui P9 de anul trecut. Aparent, vor exista două variante ale smartphone-urilor mai sus menționate, printre care vom avea modelul standard cu display plat și o versiune cu ecran curbat spre margini.

Așteptăm ca telefoanele să ofere 4 sau 6 GB memorie RAM, camere foto duale cu optică Leica, scanner de amprente și baterii cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×