TP-Link Neffos C5 Max: Design utilitar şi atât

Autor:  | Publicat în:  TP-Link 960 ori
<b>TP-Link Neffos C5 Max: Design utilitar şi atât</b>TP-Link Neffos C5 Max da senzaţia unui model foarte familiar, pentru că aduce tare mult cu LG G3. Privit din faţă arata fix ca el, inclusiv cu acea "bărbie" în zona inferioară, sub ecran. Terminalul vine cu o carcasă din plastic, iar zona din spate aduce

TP-Link Neffos C5 Max da senzaţia unui model foarte familiar, pentru că aduce tare mult cu LG G3. Privit din faţă arata fix ca el, inclusiv cu acea "bărbie" în zona inferioară, sub ecran. Terminalul vine cu o carcasă din plastic, iar zona din spate aduce cu cea a modelelor Lumia cu preţ accesibil.

Capacul spate e destul de uşor de înlăturat şi e din material plastic destul de subţire şi nu chiar solid. Sub el găsim o baterie neînlăturabilă, slot-ul microSD şi cele două slot-uri SIM. Construcţia e destul de bună pentru acest device şi remarcăm şi o textură în gen sclipici sub ecran, în zona logo-ului. Aderența e bună, iar handsetul e disponibil pe alb sau gri închis.

Utilizarea cu o singură mână poate pune probleme, pentru că e un dispozitiv destul de masiv. Măsoară 8.95 mm în grosime şi cântăreşte 161 de grame, ceea ce e totuşi rezonabil pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch. Butoanele sunt comode, iar acest model e totuşi cu 12 grame mai greu decât LG G3 şi are în mare cam aceeaşi grosime.

E bizar că TP-Link nu a optat şi pentru artificii de design, precum un panou 2.5D de exemplu. Rămâne un telefon cu un design lat, din plastic şi utilitar mai mult decât frumos. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×