HTC Desire 10 Lifestyle: OS, UI, aplicaţii ce încurajează creativitatea, doar pe bază de Marshmallow deocamdată

732 ori
<b>HTC Desire 10 Lifestyle: OS, UI, aplicaţii ce încurajează creativitatea, doar pe bază de Marshmallow deocamdată</b>HTC Desire 10 Lifestyle merge pe cartea abordării tinereşti la capitolul software, permiţându-le utilizatorilor să se joace cu lookul terminalului lor, cel puţin ca UI. Handsetul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, cu cel mai nou HTC Sense aplicat peste.

HTC Desire 10 Lifestyle merge pe cartea abordării tinereşti la capitolul software, permiţându-le utilizatorilor să se joace cu lookul terminalului lor, cel puţin ca UI. Handsetul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, cu cel mai nou HTC Sense aplicat peste. Multitasking-ul e pe bază de carusel, iar porţiunea dropdown include Quick Settings şi notificări.

Cel mai din stânga homescreen e rezervat lui BlinkFeed, care afişează un feed de ştiri sub formă de tile-uri, dar include şi recomandări de restaurante, postări din reţelele de socializare şi multe altele. Dacă ţinem apăsat pe homescreen putem modifica temă şi avem chiar un magazin de unde putem să descărcăm tema preferată. Unele teme pot fi modificate după pofta inimii, cu layout clasic sau unul freestyle.

În cazul celui freestyle putem muta stickere şi widget-uri oriunde dorim, chiar să le suprapunem şi să le redimensionăm cât dorim. Widget-urile sunt tipice HTC, inclusiv Sense Home, cu modurile de utilizare Home, Out sau Work, care se modifică în funcţie de locul în care ne aflăm sau perioada zilei. Practic e vorba despre o selecţie de aplicaţii, care alternează.

Setările ne permit să umblăm la lookul interfeţei, la mărimea fontului, culoarea tastaturii, layout, iconuri, label-uri şi altele de gen. Din păcate nu avem scanner de amprente, pentru că tot prin setări l-am fi pus la treabă şi pe el. În ce priveşte lista de aplicaţii preinstalate, am numărat 40 aici, ceea ce înseamnă că sunt cam multe, dar şi dezinstalabile destule din fericire.

Printre cele mai utile e totuşi Boost+, care optimizează funcţionarea terminalului, curata cache-ul şi junk-ul. Primim şi Instagram, News Republic şi o aplicaţie de fitness Under Armour sau Zoe Video Editor, care creează câte un rezumat reuşit din clipurile voastre din vacanţă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×