HTC U11 Life: Design de HTC U11, doar că mai compact

898 ori
<b>HTC U11 Life: Design de HTC U11, doar că mai compact</b>HTC U11 Life este fix un HTC U11 mai mic, mai compact, dar la fel de premium că look. Adopta acea tehnologie specială Liquid Surface şi chiar dacă lucrurile sunt ambigue cu privire la utilizarea sticlei aici (poate e sticlă, poate e un material din..

HTC U11 Life este fix un HTC U11 mai mic, mai compact, dar la fel de premium ca look. Adoptă acea tehnologie specială Liquid Surface şi chiar dacă lucrurile sunt ambigue cu privire la utilizarea sticlei aici (poate e sticlă, poate e un material din plastic ce imită sticla), ce e clar e că arată foarte bine.

Nu arată ca un terminal de numai 1.200 de lei, asta e sigur.  HTC  a implementat aici o simetrie pe 3 axe şi a folosit "sticlă acrilică" pentru spate, cu straturi de minerale preţioase integrate, pentru a îi conferi un look special. Astfel va prinde lumina cu nişte "ape" fascinante. Terminalul e protejat şi contra prafului şi apei în regim IP67, deci poate fi scufundat până la 1 metru adâncime timp de 30 de minute.

Măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 142 de grame, în condiţiile în care HTC U Play măsura 8 mm în grosime şi cântărea 145 de grame, deci e tot pe acolo. E cu 18 grame mai uşor decât Nokia 5, puţin mai subţire, dar e clar mai gros decât Xiaomi Mi A1, care măsura 7.3 mm în talie. Spatele şi faţă sunt rotunjite, iar terminalul are muchii destul de groase ale ecranului, mai ales sus şi jos.

Aderența e bună, utilizarea cu o singură mână perfectă, dar spatele atrage cantităţi masive de amprente şi grăsime. Vă veţi petrece o bună parte din timp curăţând spatele, deci vă recomand husa. Butoanele au feedback OK. Design premium la 1.200 lei şi look sexy.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×