HTC U11 primește un discount atractiv înainte de sosirea noului flagship succesor; costă 2.544 lei acum

1.247 ori
<b>HTC U11 primește un discount atractiv înainte de sosirea noului flagship succesor; costă 2.544 lei acum</b>Așa cum bine știm, pe data de 2 noiembrie taiwanezii de la HTC vor introduce pe piață noul smartphone numit U11 Plus, terminal care va trece la rândul său la trendul panourilor 18:9. Înaintea acestei lansări se pare că retailerii au aplicat ceva

După cum am aflat în ultima vreme, taiwanezii de la HTC pregătesc lansarea unui flagship de toamnă numit HTC U11 Plus - terminal ce va adera la trendul panourilor 18:9. În așteptarea acestei lansări se pare că și retailerii de la noi încep a tăia din prețul variantei standard care ajunge a fi vândută în aceste zile pentru suma de 2.544 lei de către Cel.ro și MarketOnline.ro, fiind vorba despre modelul cu 4 GB RAM.

HTC U11

La această sumă parcă terminalul este ceva mai interesant și ținem cont și de un hardware de top, unul ce va fi regăsit și pe noua variantă. În recenzia realizată lui HTC U11 am apreciat faptul că handset-ul se prezintă foarte bine la capitolul aspect, display-ul calitativ, dar și fotografiile foarte bune ce îl ajută să se bată de la egal la egal cu celelalte flagship-uri ale anului.

HTC U11

Performanța nici nu se discută și HTC U11 s-a mai remarcat prin acustica excelentă, conectivitatea amplă, respectiv captura audio direcțională. Dacă se trece peste lipsa jack-ului audio atunci terminalul poate reprezenta o achiziție interesantă. Mai multe prețuri actuale găsiți și în articolul nostru Preț și Disponibilitate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×