Google Pixel 2 XL este disecat, are design modular şi componente uşor de înlocuit, în afară de baterie totuşi

1.058 ori
<b>Google Pixel 2 XL este disecat, are design modular şi componente uşor de înlocuit, în afară de baterie totuşi</b>Pe mâinile celor de la iFixit a sosit în aceste zile și smartphone-ul Google Pixel 2 XL, un terminal echipat cu multe componente modulare ce pot fi astfel înlocuite rapid. Nu același lucru se poate spune și despre baterie care va fi un adevărat

La aproximativ două săptămâni de la anunţul lui Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL au început să vină şi analizele în detaliu ale terminalelor. Azi spre exemplu aflăm că iFixit a disecat telefonul şi ne informează cu privire la uşurinţa sa de reparare. Concluzia? Am văzut mai rău de atât, mult mai rău, dar acesta nu e chiar cel mai uşor de reparat smartphone din lume.

Google Pixel 2 XL

O veste bună e că multe componente sunt modulare şi pot fi înlocuite de îndată ce se scoate mecanismul de asamblare a ecranului. Toate şuruburile sunt Philips #00, foarte uşor de scos şi e impresionant faptul că doar 9 şuruburi are tot telefonul. Şi pentru că nu putea să fie totul aşa lejer, ecranul e foarte subţire şi fragil dacă nu e dezasamblat cum trebuie.

Google Pixel 2 XL

Spre exemplu cablul ecranului poate fi tăiat foarte uşor din greșeală. O altă problemă e cu bateria, care e încastrată prea bine în carcasă şi nu are nici un adeziv uşor de scos. O zonă mediană din magneziu ţine împreună structura centrală a terminalului, oferind şi suport pentru display. Aceeaşi ramă include şi un heat pipe, mecanism special de răcire care nu se regăsea pe modelele Pixel de anul trecut.

Cei 4 GB RAM şi 64 GB stocare sunt realizate de Samsung, iar deasupra lor, pe placa de bază se află acel Pixel Visual Core de la Google, care ajută cu procesarea imaginilor. Senzorii care interpretează strângerea muchiilor telefonului pentru comenzile Active Edge ocupă cam o treime din lungimea lui Pixel 2 XL. Cu bune şi cu rele acest telefon Pixel produs de către LG obţine o notă de 6 din 10, similară cu cea de anul trecut pentru Pixel XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×