Huawei Honor 8X: OS, UI, aplicaţii pe bază de EMUI 8.2 şi Android 8.1

1.013 ori
<b>Huawei Honor 8X: OS, UI, aplicaţii pe bază de EMUI 8.2 şi Android 8.1</b>Huawei Honor 8X şosea pe final de 2018, cu Android 8.1.0 la bord şi EMUI 8.2.0. Era drăguţ să aibă Android Pie, dar nu poţi să le ai pe toate. Huawei a promovat mult faptul că acest device e bun la gaming, având GPU Turbo activat. Să vedem cum stăm cu exp

Huawei Honor 8Xsosea pe final de 2018, cu Android 8.1.0 la bord şi EMUI 8.2.0. Era drăguţ să aibă Android Pie (din ce am înțeles, l-ar fi primit chiar azi), dar nu poţi să le ai pe toate. Huawei a promovat mult faptul că acest device e bun la gaming, având GPU Turbo activat. Să vedem cum stăm cu experienţa Android totuşi.

Cel mai din stânga homescreen e rezervat feed-ului Google, iar multitasking-ul se face pe bază de carusel şi split screen e şi el în ecuaţie. Dacă ţinem apăsat pe homescreen putem să personalizăm experienţa cu fundaluri, widget-uri şi tranziţii. Avem şi Home Settings, la nivel de layout, aliniere de iconuri şi loop.

Interfata grafica Huawei Honor 8X

Cu un swipe în jos accesăm zona de notificări şi Quick Settings, cu un look minimalist. Aici găsim şi funcţii utile precum un Screen Recorder, bun pentru gameri şi cei care testează aplicaţii. Am intrat şi în Setări, unde am găsit un Cleaner foarte util şi App Twin, cu care deschidem două instante ale aceleiaşi aplicaţii.

Avem şi o funcţie care ne permite să folosim cititorul de amprente pentru a face o fotografie sau a răspunde la apeluri. Putem şi să facem swipe pe el pentru a naviga între poze sau a declanşa panoul de notificări. Cititorul de amprente deblochează telefonul instant şi e şi precis. Deblocarea facială e şi ea foarte rapidă, la nivel de ZenFone 5 aş spune. Avem şi funcţii legate de cloud pe device, utilizare cu o singură mână şi control prin gesturi.

Pe lista de aplicaţii preinstalate avem 59 de nume, deci apare şi bloatware destul. Avem jocuri, magazinul Huawei de aplicaţii App Gallery, un Party Mode care creează surround cu multiple device-uri dând play la aceeaşi melodie şi pe lista apar şi Netflix şi eBay. Phone Manager administrează resursele, iar cu Notepad luăm notiţe destul de capabil.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×