iHunt S60 Discovery: OS, UI, aplicaţii pe bază de Oreo 8.1 custom

281 ori
<b>iHunt S60 Discovery: OS, UI, aplicaţii pe bază de Oreo 8.1 custom</b>iHunt S60 Discovery vine cu Android 8.1 Oreo, dar cu câteva modificări faţă de varianta clasică. Este o combinaţie dintre interfaţa stock şi câteva modificări de la iHunt. Pentru multitasking avem split screen şi carusel. Dacă ţinem apăsat pe homescreen..

iHunt S60 Discovery vine cu Android 8.1 Oreo, dar cu câteva modificări faţă de varianta clasică. Este o combinaţie dintre interfaţa stock şi câteva modificări de la iHunt. Pentru multitasking avem split screen şi carusel. Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper şi widget-uri (stock). Secţiunea dropdown include notificări şi Quick Settings.

Setările includ o funcţie SOS, dar avem şi funcţie Duraspeed, care închide din aplicaţiile din fundal şi eliberează memoria. Avem şi funcţie Intelligent Assist, iar pe partea de securitate avem cititorul de amprente din spate, care oferă o deblocare cam lentă, dar precisă. Pe lista de aplicaţii preinstalate se află 28 de nume şi sare în ochi aici secţiunea Outdoor Toolbox.

Avem foarte multe funcţii utile pentru meşteri, zugrăvi, arhitecţi, tâmplari şi alte meserii similare. Include un decibelmetru, busola, lanterna puternică, boloboc, mecanism pentru atârnarea unui tablou perfect. Există şi o lupa, un detector de înălţime şi un "Plumb Bob", care sincer nu ştiu ce este, dar sigur e bun pentru meşteri care au de calibrat echipamente.

În rest avem aplicaţiile clasice din Android.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×