Huawei lansează caravana interactivă Magic Box la Băneasa Shopping City; Cele mai noi telefoane expuse + concurs cu selfie

1.534 ori
<b>Huawei lansează caravana interactivă Magic Box la Băneasa Shopping City; Cele mai noi telefoane expuse + concurs cu selfie</b>Ieri pe data de 10 septembrie am participat la un eveniment special Huawei, unul organizat în fața mall-ului Băneasa Shopping City din București acolo unde s-a pus la cale o adevărată caravană interactivă numită Magic Box. Aici doritorii își

Probabil aţi remarcat deja acel material hands-on cu Huawei Mate 20 Lite. Ei bine aflaţi că el a fost a realizat în cadrul unui eveniment organizat de Huawei la Băneasa Shopping City. E vorba despre caravana interactivă MagicBox şi ce presupune ea aflaţi mai jos.

Practic, Huawei îi invită pe toţi pasionaţii de tehnologie să îi vadă la treabă telefoanele şi nu numai. Au un fel de stând expus la intrarea în Băneasa Shopping City, lângă zona de taxiuri şi aproape de Starbucks. Le veţi remarca steagurile Huawei şi o cabină pătrată luminoasă, unde faceţi selfie-uri speciale. Caravana Magic Box va permite să vă jucaţi cu telefoane Huawei P20, P20 Pro, Mate 20 Lite, dar şi cu tableta MediaPad M5.

Huawei Magic Box

În ultima lună şi jumătate caravana a străbătut Finlanda, Suedia, Lituania şi Letonia, iar în România stă până la început de octombrie. Deocamdată se află în Bucureşti, dar va ajunge şi în Cluj-Napoca şi Braşov. Cei care vizitează Magic Box pot atât să se joace cu un P20, P20 Pro şi celelalte modele, cât şi să participe la un concurs. Magic Box se află în Băneasa până pe 13 septembrie, iar între 14 şi 20 septembrie se va muta la AFI Cotroceni.

Huawei Magic Box

Apoi între 21 şi 27 septembrie ajunge în Piaţa Sfatului din Braşov, ultima oprire fiind la Cluj-Napoca la Iulius Mall, între 29 septembrie şi 5 octombrie. Se pune mare accent pe AI şi pe camera triplă a lui P20 Pro la acest stand. Cu ocazia evenimentului am aflat şi detalii picante în premieră, precum faptul că Huawei Mate 20 Lite costă 1700 lei pe piaţa locală, dar şi cineva a menţionat în treacăt faptul că telefoanele Mate 20 şi Mate 20 Pro ar trebui să fie în magazinele de la noi în noiembrie.

Huawei Magic Box

Şi am lăsat la final ce era mai bun: concursul. Ei bine el se bazează pe acest Magic Box, o cameră pătrată plină de oglinzi şi lumi speciale, cu o lumină difuză. O voce digitală vă va ghida şi va explica modul în care AI-ul face fotografii în condiţii de iluminare scăzută. Huawei P20 Pro este montat într-un colţ al cabinei şi vă va realiza un selfie special. Pentru a vă înscrie în concurs trebue să urmăriţi @huaweimobilero pe Instagram, să testaţi şi surprindeţi o fotografie din Huawei Magic Box şi să postaţi fotografia pe contul vostru public de Instagram.

Adăugaţi şi hashtagul #SeeMoreMagicRo şi veţi fi înscrişi la concurs. Puteţi câştiga zilnic boxe Huawei, căşti Huawei wireless şi rucsaci, primele două având acea nuanţă Twilight cameleonică de la Huawei P20 Pro. Am înţeles că ar fi şi nişte premii săptămânale ceva mai consistente de atât. Am făcut şi noi un video în acea cabină, pentru a surprinde atmosfera sa şi îl găsiţi pe Facebook.

Apropo cine face o fotografie în cubul Magic Box o va avea imprimată pe foaie velină, ca un Polaroid şi puteţi chiar să îi rugaţi pe cei de acolo să o trimită prin Poşta Română la bunici spre exemplu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×