Xiaomi Mi A2 Lite Unboxing: baterie generoasă, procesor de anul trecut şi Android One (Video)

3.414 ori
<b>Xiaomi Mi A2 Lite Unboxing: baterie generoasă, procesor de anul trecut şi Android One (Video)</b>După ce l-am scos din cutie pe Xiaomi Mi A2, astăzi este momentul ca și varianta Mi A2 Lite să beneficieze de același tratament special. Aflați din rândurile de mai jos sau din materialul video asociat care sunt accesoriile ce vin la pachet cu acest

Tocmai am scos din cutie un Xiaomi Mi A2 şi deja vă aducem şi frăţiorul sau mai mic în faţă. E vorba despre Xiaomi Mi A2 Lite, pe care îl scoatem din cutie mai jos şi care a debutat cu câteva săptămâni în urmă. Faţă de Mi A2 e mai generos la baterie, are şi breton şi vine cu procesorul lui Xiaomi Mi A1, un Snapdragon 625. Costă 949 lei la PCGarage.ro şi aflaţi ce primiţi în cutie mai jos.

Xiaomi Mi A2 LITE

Xiaomi se laudă cu "2 zile de utilizare a telefonului" şi o baterie generoasă aici. E realizabilă promisiunea, Snapdragon 625 nefiind cel mai gurmand procesor. Avem de-a face cu un handset cu corp metalic cu aceleaşi nuanţe ca Mi A2: albastru, auriu, negru. Vine tot pe bază de Android One, adică un Oreo 8.1 curat şi predispus la actualizări rapide. În cutia telefonului se află încărcătorul de 5V/2A, cablul microUSB, manualul, cheiţa pentru SIM şi o husă transparentă şi flexibilă.

Xiaomi Mi A2 lite unboxing

Trebuie să ştiţi că Xiaomi Mi A2 Lite este de fapt un Xiaomi Redmi 6 Pro, care în loc să aibă MIUI optează pentru un Android curat şi stock. Telefonul vine cu un ecran IPS LCD de 5.84 inch, cu breton şi cu rezoluţie Full HD+. Are şi aspect 19:9, iar la interior se află procesorul Snapdragon 625, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Avem şi slot microSD şi din fericire nu coincide cu un slot SIM.

Xiaomi Mi A2 lite unboxing

Bateria de 4000 mAh sună tare bine, iar în spate găsim un scanner de amprente şi camera duală, cu senzori de 12 MP + 5 MP, AI şi PDAF. Camera ştie şi Bokeh şi are deschidere F/2.2. În față găsim o cameră selfie de 5 MP, cu Bokeh la rândul său şi deschidere F/2.0. Xiaomi nu s-a putut abţine să nu ofere o interfaţă modificată pentru cameră, nu cea stock din Android. Ca atare aceasta a fost preluată din MIUI.

Telefonul mai are şi suport 4G LTE, WiFi a/b/g/n, GPS şi chiar emiţător infraroşu sus, folosit pentru a controla televizoare, set top box-uri şi altele de gen. Avem şi jack audio şi pe hârtie ni se promit până la 34 de ore de playback muzical. Revenim cu review cât de curând, iar telefonul îl găsiţi la PCGarage.ro la 949 lei.

Xiaomi Mi A2 Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×