Am pus mâna pe lineup-ul iHunt pe 2018; Iată ce telefoane și gadgets va lansa retailerul sub brand propriu, până la final de an

2.038 ori
<b>Am pus mâna pe lineup-ul iHunt pe 2018; Iată ce telefoane și gadgets va lansa retailerul sub brand propriu, până la final de an</b>Printre retailerii de pe piața locală ce comercializează produse sub brand propriu îi avem și pe cei de la iHunt.ro care ne aduc în special telefoane la prețuri accesibile cu dotări atractive la pachet. Astăzi descoperim împreună care sunt cele

Încă din această vară v-am informat despre faptul că retailerul autohton iHunt.ro și-a actualizat oferta de produse, astfel că pe lângă telefoane în portofoliul comerciantului pot fi găsite și gadget-uri, produse smart home, dar și televizoare mai nou. După cum probabil știți, compania comercializează și telefoane, dar și alte dispozitive sub brand propriu - terminale care se remarcă prin dotările atractive în raport cu prețul de vânzare.

Pentru că am pus mâna recent pe lineup-ul de produse iHunt din 2018 vă prezentăm și vouă astăzi o listă a viitoarelor terminale pe care comerciantul de la lansa la noi în țară. Marea majoritate a acestora sunt smartphone-uri, dar se mai regăsesc și alte dispozitive precum cântare smart și încărcătoare wireless. Le descoperim împreună mai jos!

Smartphone de buget

iHunt Like 4u

În categoria telefoanelor de buget avem pregătite două noi modele interesante și anume iHunt Like 4u, respectiv iHunt Alien X Lite - terminale pe care le puteți vedea în imaginile de mai sus. Like 4u pare a fi un smartphone foarte accesibil echipat cu ecran clasic 16:9, cameră duală în spate cu bliț LED și carcasă din policarbonat. Pe de altă parte, Alien X Lite vine cu un display generos, cameră duală și decupaj în zona superioară. 

Smartphone rugged & battery-phone

iHunt S60 Discovery

Dacă sunteți interesați de telefoane cu baterii mari, sau modele robuste menite să reziste la șocuri și apă atunci aveți noroc pentru că iHunt are în plan să mai lanseze și două astfel de terminale până la finele anului. Unul este iHunt Titan P6000, telefon cu ecran generos de tip 18:9, cameră duală în spate și carcasă cu ramă metalică și spate din sticlă. Numele indică prezența unei baterii generoase de 6000 mAh.

Cât despre telefonul robust, acesta va fi cunoscut drept iHunt S60 Discovery și va sosi într-o carcasă masivă menită să protejeze device-ul de apă, praf, temperaturi extreme, dar și la căzături. Are cameră duală în spate și scanner de amprente. 

Smartphone flagship

iHunt Alien X

Cea mai interesantă categorie din acest roadmap este cu siguranță cea a terminalelor flagship unde așteptăm până la 4 sau chiar 6 GB RAM, procesoare octa-core și panouri cu rezoluție Full HD+. Primul de pe listă este iHunt Alien X, telefon cu ecran generos și decupaj în zona de sus, cameră singulară principală și un panou spate cameleonic ce combină mai multe nuanțe de culoare pentru crearea unui efect deosebit.

Alături se află și iHunt Alien Xtreme care va combina dotările high-end și design-ul premium cu o carcasă robustă menită pentru extra rezistență. Pare a avea un soi de bumper special precum telefoanele Active de la Samsung și observăm prezența unui ecran cu decupaj, a unei camere duale în spate și a unui scanner de amprente. În mod interesant, interfața Android pare una stock.

Dispozitive Smart

iHunt Smart Home

Nu vor lipsi nici dispozitivele smart din oferta iHunt de final de an, astfel că primim în primul rând un cântar inteligent numit Air Weight Smart Scale care se va conecta la smartphone pentru a afișa o analiză completă a greutății. De asemenea, avem și un încărcător wireless numit Alien UFO Wireless Charging care promite încărcarea rapidă a telefonului cu suport pentru tehnologia Qi. 

Top Vânzări

iHunt

După cum puteți vedea, se pregătesc lucruri interesante pentru următoarele luni și un detaliu important de menționat este că telefoanele iHunt se comercializează atât online (iHunt.ro / eMAG.ro), dar și offline în cadrul magazinelor Carrefour unde puteți vedea produsele live și achiziționa după testare. Pe final iHunt dezvăluie că unele dintre cele mai bine vândute telefoane din portofoliul propriu sunt următoarele:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×