Huawei Mate 10 Pro a ajuns în teste la Mobilissimo.ro prin programul Orange Smartphone Tester

3.502 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro a ajuns în teste la Mobilissimo.ro prin programul Orange Smartphone Tester</b>La o săptămână de la momentul în care vedeam flagship-ul Huawei Mate 10 Pro prezentat oficial pe plan local, iată că produsul ne ajunge la recenzie. Vine prin intermediul programului Orange Smartphone Tester și în următoarea perioadă

Săptămâna trecută ne-am plimbat cu privirea peste maşini Porsche şi peste corpul lucios al lui Huawei Mate 10 Pro, iar acum îl avem în teste! Telefonul tocmai a sosit la noi în cadrul programului de testare Orange Smartphone Tester şi aveţi câteva detalii despre el mai jos.

În primul rând aflaţi că Orange România îl vinde la preţul de 249 de euro cu abonament Orange Me 43, sau dacă îl vreţi la liber costă 799 de euro. Operatorul are acest device în oferta pe nuanţele Midnight Blue, Mocha Brown şi Titanium Grey. Huawei Mate 10 Pro era anunţat oficial luna trecută, în cadrul cvartetului care include şi modelele Mate 10, Mate 10 Lite şi Mate 10 Porsche Design.

Huawei Mate 10 Pro a ajuns la teste la Mobilissimo.ro prin programul Orange Smartphone Tester

Se remarcă prin ecranul de 6 inch Full HD+, cu aspect 18:9 şi prin spatele lucios, acoperit cu sticlă, abordare pe care Huawei nu prea a adus-o în zona high end a terminalelor P sau Mate. Are o cameră duală în spate cu optică Leica şi senzori de 20 + 12 MP, dar şi cu stabilizare optică şi zoom lossless şi inaugurează puternicul procesor Kirin 970. Acesta are un NPU capabil să adapteze funcţionarea terminalului la diferite scenarii de utilizare şi poate detecta automat via AI ce fel de obiecte, animale, flori sau alimente se află în faţa camerei.

E primul nostru contact cu EMUI 8.0 şi Oreo pe Huawei şi îl vom testa temeinic zilele următoare, dar doar după un unboxing ca la carte. Între timp aflaţi că şi voi vă puteţi înscrie în programul Orange Smartphone Tester şi în ciuda numelui puteţi fi tester chiar şi pentru tablete, precum Lenovo Tab 4 8 inch şi multe alte terminale.

Aşteptaţi-vă la obişnuita recenzie obiectivă şi detaliată Mobilissimo.ro pentru Huawei Mate 10 Pro, aşa cum ne ştiţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×