Apare din nou teoria unui scanner de amprente integrat în ecranul lui Samsung Galaxy S9 grație unui brevet acordat recent

1.841 ori
<b>Apare din nou teoria unui scanner de amprente integrat în ecranul lui Samsung Galaxy S9 grație unui brevet acordat recent</b>La fel cum s-a întâmplat și în cazul iPhone-ului aniversar și în cazul lui Samsung Galaxy S9 există numeroase zvonuri ce ne plimbă dintr-o extremă în alta atunci când vine vorba despre scanner-ul de amprente. Unele surse menționează că

Suntem în acea fază a zvonisticii legate de Samsung Galaxy S9, în care nu s-a cristalizat foarte clar lista de dotări a terminalului şi pot apărea zvonuri contradictorii. O perioadă de timp am văzut randări cu scanner de amprente mutat sub camera duală, iar acum apare teoria că de fapt ar putea fi inclus în panoul de display.

Brevet Samsung

Asta după ce tot anul 2017 am auzit că tehnologia nu e gata de prime time, că şi Apple şi alte companii ar fi dorit să o folosească, dar dezvoltatorii de senzori şi panouri de ecran nu au fost gata. Apoi am aflat că nici Galaxy S9 nu va beneficia de tehnologie, ci de abia Note 9. În această săptămână o nouă piesă din puzzle s-a dezvăluit, datorita World Intellectual Property Organization, care a confirmat că Samsung a primit un brevet pentru un scanner de amprente sensibil la presiune, care ar putea fi integrat într-un panou de ecran.

Brevet Samsung

Până la 12 puncte de presiune sunt menţionate în documente, toate cu referire la un display. Astfel, pe lângă deblocarea handset-ului veţi putea şi accesa aplicaţii, contacte sau mesaje securizate. Scanner-ul pentru amprente va fi "făcut sandwich" între sticlă şi senzorul touch, în vreme ce un senzor haptic se va afla în zona inferioară a modulului. Astfel, utilizatorul va primi feedback atunci când scanner-ul de amprente e folosit.

Integrarea cu Samsung Pay este în ecuaţie de asemenea. Nu e foarte clar dacă totul va fi gata la timp pentru Galaxy S9, care ar trebui să intre în producţie luna viitoare. Având în vedere că randarile apărute până acum par credibile, cred că senzorul biometric din spate rămâne la posturi, fiind unul de generație nouă aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×