Huawei Mate 10 Pro se va lansa în SUA; apare în materiale promo alături de motto-ul "Cel mai bun smartphone de care nu ai auzit"

2.244 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro se va lansa în SUA; apare în materiale promo alături de motto-ul "Cel mai bun smartphone de care nu ai auzit"</b>Piața din SUA este urmărită atent de către cei de la Huawei și reprezintă o bornă pe care compania trebuie să o atingă în planul de a deveni al doilea producător de smartphone-uri la nivel mondial. Un pas pe care firma chineză îl face

Ultimul an a fost tare bun pentru chinezii de la Huawei care la un moment dat au reușit să ocupe chiar locul 2 în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume, ce-i drept doar pentru puțin timp până când Apple și-a redobândit poziția în clasament. Pentru 2018 planurile sunt la fel de mărețe și o piață pe care chinezii pun ochii în special este SUA.

Huawei Mate 10 Pro

Am aflat că Huawei poartă discuții cu operatorii americani pentru introducerea mai multor modele de telefoane pe această piață, iar astăzi descoperim că Mate 10 Pro va fi oferit publicului de peste Ocean. Un indiciu ]n acest sens vine prin intermediul site-ului huaweiblog.hu care dezvăluie fotografii ale unor materiale publicitare pe care Huawei le-a împânzit prin State și pe care vedem silueta smartphone-ului Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 Pro se va lansa în SUA; apare în materiale promo alături de motto-ul "Cel mai bun smartphone de care nu ai auzit"

Reclamele sunt însoțite și de motto-ul "Cel mai bun smartphone de care nu ai auzit până acum" și suntem informați că acestea și-au făcut apariția și pe site-uri americane de tehnologie precum AndroidAuthority sau PC Mag. Conferința programată pentru CES 2018 ar putea fi locul ideal unde să fie anunțată disponibilitatea telefonului pe care noi vi l-am prezentat recent într-o recenzie detaliată.

În SUA cei de la Huawei au de înfruntat smartphone-uri rivale de la Apple și Samsung, acestea fiind brandurile preferate în mod special de către public. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×