ASUS ZenFone 3 Deluxe: Design metalic excelent, triumf asupra Apple pe partea de antene invizibile

2.651 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Deluxe: Design metalic excelent, triumf asupra Apple pe partea de antene invizibile</b>ASUS ZenFone 3 Deluxe reuşeşte din start o performanţă şi anume că poate să arate mai bine decât ASUS ZenFone 3, care era deja un midranger sexy. Spre deosebire de el totuşi, în cazul acestui terminal e folosit doar metalul, nu şi sticla.

ASUS ZenFone 3 Deluxe reuşeşte din start o performanţă şi anume că poate să arate mai bine decât ASUS ZenFone 3, care era deja un midranger sexy. Spre deosebire de el totuşi, în cazul acestui terminal e folosit doar metalul, nu şi sticla.

Premieră o reprezintă faptul că nu mai avem antene vizibile, deşi corpul e fabricat din metal. Cum a reuşit ASUS asta nu ştim, pentru că sunt destul de secretoşi, dar cert e ca şi Apple doar aspiră la această abordare, iar ASUS le-a luat fața. Acest telefon cu ecran de 5.7 inch are un proces de fabricaţie în 240 de paşi şi în zona frontală păstrează acel efect concentric specific întregii game Zen de la ASUS.

Are muchiile ecranului subţiri de doar 1.3 mm şi vine pe argintiu sau auriu. Măsoară 7.5 mm în grosime şi cântăreşte 172 grame, ambele dimensiuni rezonabile pentru un handset cu ecran de 5.7 inch. Nu e deloc departe de un LG V20, care măsoară 7.6 mm şi cântăreşte 174 de grame şi e mai scurt cu 3 mm faţă de un Nexus 6P, cu aceeaşi diagonală.

Se potriveşte perfect în mâna utilizatorului şi chiar şi utilizarea cu o singură mână e realizabilă. Construcţia e solidă, butoanele au feedback bun şi singura mea obiecţie pe partea de design e că butoanele capacitive plasate prea jos sub ecran cam strică din estetică. Cu un spate uşor curbat şi un design ce aminteşte puţin de un HTC în zilele bune şi un Huawei Mate S, telefonul are un thumbs up la design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×