Huawei P10: Design metalic, mai rotunjit decât la P9

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.401 ori
<b>Huawei P10: Design metalic, mai rotunjit decât la P9</b>Tot ce am spus despre Huawei P10 Plus se aplică şi la P10, doar ca într-un format mai compact. Rămâne asemănarea cu iPhone şi spun în continuare că dacă pui acest model în mâna unei persoane cu ochii închişi sunt şanse să îl confunde cu un telefon Apple,,

Tot ce am spus despre Huawei P10 Plus se aplică şi la Huawei P10, doar ca într-un format mai compact. Rămâne asemănarea cu iPhone şi spun în continuare că dacă pui acest model în mâna unei persoane cu ochii închişi sunt şanse să îl confunde cu un telefon Apple din ultimii 3 ani.

P10 propune un corp metalic unibody, mai rotunjit decât al lui Huawei P9 şi cu acele antene în spate în stil iPhone 7 şi Meizu Pro 6. De remarcat butoanele comode, atât cele laterale, cât şi cel Home, cu care te obişnuieşti foarte uşor. El include şi scannerul de amprente şi suportă prin gesturi touch şi funcţiile Back şi Recents. Utilizarea cu o singură mână a acestui smartphone se face fără probleme şi aş zice că se simte mult mai uşor decât cele 145 de grame pe care le indică specificaţiile.

Construcţia e solidă şi muchiile ecranului sunt mai înguste decât ce am văzut la Huawei P9. Grosimea este de 6.98 mm, fix ca la P10 Plus şi deloc departe de cei 7 mm ai lui P9 sau cei 7.1 mm ai lui iPhone 7. Totuşi Huawei P10 e cu 7 grame mai greu decât iPhone 7 şi cu 1 gram mai greu decât P9, dar din nou, se simte mult mai uşor în mână.

Aderența este OK şi în ciuda materialelor premium şi comodităţii rămâne totuşi valabilă asemănarea cu iPhone-urile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×