Piața accesoriilor de telefoane mobile din România înregistrează creșteri spectaculoase; Iată estimările Avenir Telecom

483 ori
<b>Piața accesoriilor de telefoane mobile din România înregistrează creșteri spectaculoase; Iată estimările Avenir Telecom</b>Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi o informație inedită despre piața accesoriilor de smartphone-uri din România. Vestea vine din partea Avenir Telecom, unul dintre cei

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi o informație inedită despre piața accesoriilor de telefoane mobile din România. Vestea vine din partea AvenirTelecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile și servicii de telecomunicații din România care apropo din această lună aduce în portofoliu și accesoriile Celly.

Celly

Numele Avenir Telecom vă este probabil cunoscut prin prisma faptului că acest distribuitor operează rețeaua de 49 magazine Internity din România, dar și prin faptul că distribuie telefoane și accesorii Energizer. Revenind însă la informația principală, aflăm că potrivit unor estimări Avenit Telecom, piața de accesorii pentru telefoane mobile din România a crescut cu 40% în 2018, la aproape 14 milioane de unități.

Energizer

Această estimare ia în calcul numărul de smartphone-uri vândute pe plan local în 2018 (aproximativ 4 milioane unități), fiecare nou telefon cumpărat generând în medie achiziția a 3 accesorii. Pe lângă acestea și adaugă și telefoanele deja existente pe piață care generează achiziții suplimentare de accesorii, precum folii și carcase de protecție.

Printre aceste accesorii ce vor fi disponibile de acum pe plan local se numără și cele marca Celly, dar și noile accesorii Enegizer cu garanție pe piață. Avem cabluri de încărcare rezistente la tensiune de până la 50 kg și la peste 10.000 răsuciri sau încărcătoare de perete/mașină fabricate din fibră de sticlă și policarbonat care asigură rezistența în condiții extreme de utilizare. De asemenea pe listă se află și încărcătorul wireless Qi fabricat din oțel de înaltă rezistență. 

Disponibilitate accesorii Energizer cu garanție pe viață:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×