Huawei P9 Lite (2017): Design inspirat din Honor 8, foarte lucios

1.972 ori
<b>Huawei P9 Lite (2017): Design inspirat din Honor 8, foarte lucios</b>Dacă ne luăm după nume acest telefon se trage din Huawei P9 Lite (2017), dar ca design aminteşte mai degrabă de un Huawei Honor 8. Nu e o coincidenţă deci faptul că are şi o denumire alternativă Honor 8 Lite, care parcă i se potriveşte mai bine.

Dacă ne luăm după nume acest telefon se trage din Huawei P9 Lite (2017), dar ca design aminteşte mai degrabă de un Huawei Honor 8. Nu e o coincidenţă deci faptul că are şi o denumire alternativă Honor 8 Lite, care parcă i se potriveşte mai bine. Vine cu panou din sticlă 2.5D în faţă şi spate, cu rotunjimi clar etalate.

Asta spre deosebire de Huawei P10 Lite, care are o abordare mai angulară şi spartană. Construcţia e solidă, dar sticla atrage amprente şi reflectă lumina serios, deci vara o să aveţi puţin de furcă dacă sunteţi la volan spre exemplu şi ţineţi telefonul pe bordul maşinii. E şi puţin cam prea lat pentru utilizarea uşoară cu o singură mână, cam ca ZenFone 3-ul de 5.2 inch.

Butoanele sunt comode, iar talia este de 7.6 mm aici, cu 0.1 mm mai mult decât P9 Lite şi cu 0.4 mm mai mult decât P10 Lite. Greutatea de 147 grame e în schimb identică cu cea a lui Huawei P9 Lite şi cu 1 gram mai mare decât a lui P10 Lite. Construcţia este de tip unibody, iar muchiile ecranului sunt înguste. Acest telefon midrange are aerul unui model premium, sau al unui flagship dacă vreţi. S-a dus policarbonatul lui P8 Lite si P9 Lite.

A moştenit ce e mai bun de la Honor 8 şi singurele neajunsuri ar fi tendinţa de a atrage amprente şi lăţimea.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×