Acer Switch 3: Design premiat, solid, arătos

908 ori
<b>Acer Switch 3: Design premiat, solid, arătos</b>Acer Switch 3 e genul de tableta care îţi poate da dureri de mâna dacă o ţii prea mult timp într-o singură mână. E menită mai degrabă să fie ţinută cu ambele mâini, dar şi să fie odihnită pe acel kickstand din spate.

Acer Switch 3 e genul de tabletă care îţi poate da dureri de mâna dacă o ţii prea mult timp într-o singură mână. E menită mai degrabă să fie ţinută cu ambele mâini, dar şi să fie odihnită pe acel kickstand din spate.

Măsoară 10 mm în grosime, cântăreşte 907 grame şi are o construcţie solidă, pe bază de metal (aluminiu). Este un terminal cu ecran de 12.2 inch, cu muchii groase, utile pentru a vă odihni degetele în vreme ce ţineţi terminalul. La prima vedere kickstand-ul din spate pare rigid, dar după o utilizare de câteva zile se mai relaxează şi se poate rabata la unghiuri variate.

Două variante de unghiuri ne interesează pe noi: cel de 45 de grade ideal pentru vizualizarea video şi unul mai larg de folosit în tandem cu tastatura. Aceasta este mai degrabă un Keyboard Cover, care poate fi folosit şi ca protecţie pentru ecran când nu o punem la treabă. Nu are iluminare din păcate, dar este foarte subţire şi are butoane comode.

Magnetul prin care se ataşează la tableta e foarte puternic. Şi touchpad-ul e destul de generos şi de precis. Combinaţia dintre tastatura şi tableta e câştigătoare şi aş zice că e aproape la fel de comodă aici ca la un laptop, sau măcar că la un Surface Pro.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×