Află cât costă cel mai ieftin și mai scump iPhone din oferta celor de la eMAG.ro!

1.741 ori
<b>Află cât costă cel mai ieftin și mai scump iPhone din oferta celor de la eMAG.ro!</b>Deși inovația lipsește din tabăra Apple de câțiva ani buni în ceea ce privește zona smartphone, produsele companiei încă sunt la mare căutare în rândul consumatorilor. Numai la auzul denumirii iPhone interesul este crescut și drept să recunoaștem nimeni

E drept că inovația lipsește din tabăra Apple de câțiva ani buni, cel puțin atunci când vine vorba de zona smartphone unde încă de la debutul lui iPhone 6 nu am mai văzut schimbări majore. În ciuda acestui fapt, iPhone-ul continuă a fi un terminal foarte dorit de către public chiar și în ciuda prețurilor nu tocmai accesibile la noi pe plan local, lucru ce nu mai este deloc un secret. iPhone 7 este cel mai recent model din gamă, unul ce a reprezentat 43% din vânzările de iPhone-uri în SUA în acest trimestru 3.

Pentru că cererea de iPhone-uri este la o cotă înaltă și în țara noastră, ne-am hotărât ca astăzi să vă prezentăm un articol foarte interesant credem noi, unul din care veți afla care este cel mai ieftin, dar și cel mai scump iPhone vândut de către eMAG.ro. Să vedem așadar care sunt cele două terminale aflate în extreme!

iPhone 5s - 16 GB

iPhone 5s

Cu toate că au trecut mai bine de 3 ani de la debutul său pe piață, iPhone 5s continuă a fi un terminal foarte interesant chiar și pentru vremea actuală. Având un format compact, un procesor rapid, dar și o cameră foto pe care ne putem baza pentru a surprinde momentele din viață, iPhone 5s se recomandă acum și prin prețul scăzut. La eMAG îl puteți găsi pentru suma de doar 1.399 lei și ar fi cam ultima șansă să puneți mâna pe o variantă nouă ținând cont de faptul că stocurile se vor epuiza curând mai peste tot, asta datorită lui iPhone SE care i-a luat locul.

iPhone 7 - 128 GB

iPhone 7

Dacă însă vă doriți vârful de gamă și anume iPhone 7, aflați că la eMAG acesta costă nici mai mult nici mai puțin de 3.829 lei în varianta cu 128 GB spațiu de stocare. Telefonul se remarcă în special prin procesorul quad-core Apple A10 Fusion și prin camera sa foto de 12 megapixeli ce cu siguranță va fi apreciată pentru rapiditatea de captură și pentru fotografiile detaliate obținute. În plus, cei care vor ceva nou, pot opta pentru varianta Jet Black ce arată într-adevăr într-un mare fel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×