GearBest desfășoară o campanie de tip lichidare stoc! Avem și 20 dolari reducere la achiziții de 100 dolari!

856 ori
<b>GearBest desfășoară o campanie de tip lichidare stoc! Avem și 20 dolari reducere la achiziții de 100 dolari!</b>Retailerul chinez GearBest ne propune astăzi o campanie de tip lichidare stoc, promoție ce include produse foarte interesante și pentru orice buzunar. Pe deasupra comerciantul oferă și 20 dolari reducere la achiziții de 100 dolari, discount ce

Dacă sunteți în căutarea unor reduceri atractive ați nimerit bine pentru că fix astăzi vorbim despre campania de tip lichidare stoc organizată de către retailerul chinez GearBest.com. Sunt propuse aici discount-uri pentru o gamă variată de produse, iar ca bonus avem și extra reduceri în funcție de valoarea achiziției. Astfel la cumpărături de 50 dolari veți primi 5 dolari reducere, în vreme ce la achiziții de 100 dolari veți primi 20 dolari reducere.

Aceste discount-uri pot fi aplicate la coșul de cumpărături sub forma unor coduri speciale pe care le găsiți chiar în pagina principală a campaniei de față. Sunt oferite și discount-uri pentru achiziții mai mari, astfel că la cumpărături de 200 dolari aveți reducere 40 dolari, sau la cumpărături de 300 dolari un discount de 60 dolari. Oferta este într-adevăr atractivă, iar dacă vreți câteva sugestii, avem pentru voi o listă cu accesorii/gadget-uri de smartphone:

Card microSD SanDisk A1 Ultra 128 GB

SanDisk A1 Ultra 128 GB

Pentru a stoca toate serialele, jocurile și aplicațiile diferite un asemenea card microSD de 128 GB este mai mult decât potrivit, mai ales dacă luăm în calcul și reducerea aplicată în cazul de față. Produsul se vinde pentru suma de 43.99 dolari și dacă adăugăm și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit la sosirea în țară, se ajunge la aproximativ 200 lei - cu 100 lei mai puțin decât prețul cerut de comercianții locali.

Căști in-ear Xiaomi Mi IV Hybrid

Xiaomi Mi IV Hybrid

Pe lista noastră se află și o pereche de căști in-ear și anume modelul Xiaomi Mi IV Hybrid, produs care poate fi achiziționat în această perioadă pentru suma de doar 13.99 dolari. Căștile oferă microfon pentru realizarea de convorbiri telefonice, iar ca dotări avem aici o interfață pe fir 3.5 mm, o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20 KHz, un driver Dinamic și o impedanță de 32 ohm. 

Smartband Oukitel A16

Oukitel A16

Avem pe final și un gadget mai special și foarte accesibil - o brățară inteligentă Oukitel A16 care se vinde în această perioadă pentru doar 9.99 dolari. Pentru această sumă ni se oferă un dispozitiv compatibil cu telefoane iOS și Android, unul ce oferă senzor de puls, pedometru, sistem de monitorizare a somnului, dar și funcția de reminder pentru sedentarism. Bateria rezistă 7 zile în standby și avem un panou OLED tactil.

Toate aceste produse pot fi găsite în oferta actuală GearBest pe care o puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×