TP-Link Neffos C5 Max: Conectivitate cu viteze 4G superioare celor WiFi

956 ori
<b>TP-Link Neffos C5 Max: Conectivitate cu viteze 4G superioare celor WiFi</b>Să fii TP-Link şi să produci un telefon e binecuvântare şi blestem, pentru că toată lumea se va aştepta să livrezi un telefon cu viteze WiFi superluminice, asta pentru că activezi în businessul routerelor. E ca şi cum ar scoate McDonald's o pizza..

Să fii TP-Link şi să produci un telefon e binecuvântare şi blestem, pentru că toată lumea se va aştepta să livrezi un telefon cu viteze WiFi superluminice, asta pentru că activezi în businessul routerelor. E ca şi cum ar scoate McDonald's o pizza: toată lumea se va aştepta să aibă gust de burger si sa fie și bună.

Neffos C5 Max nu are port USB Type-C, nici NFC, dar vine cu suport pentru LTE Categoria 4, cu viteze de download pe hârtie de până la 150 Mbps. Primim şi suport HSPA+, iar LTE este doar de tip FDD aici. Pe listă se află şi GPS şi Glonass, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, două slot-uri SIM şi suport dual standby. În secţiunea Dialer avem parte de Speed Dial, iar apelurile au volum ridicat şi sunet clar.

TP-Link Neffos C5 Max: Conectivitate cu viteze 4G superioare celor WiFi

Neffos C5 Max oferă şi un microfon dual cu reducere a zgomotului de fond. La testul de viteză Speedtest a venit şi momentul adevărului. Aici am făcut un test 4G întâi, atingând 65 Mbps la download şi 42 Mbps la upload, rezultate bune de altfel, iar la testul WiFi am prins 51 Mbps la download şi 25 Mbps la download, rezultate nu prea mulţumitoare pentru că am văzut şi dublu pe alte handset-uri. Nu suntem totuși peste măsură de critici, deoarece în cazul acestor teste există mereu posibilitatea ca rețeaua să fie de vină!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×